Reklama

Reklama

Matt Cordell (Robert Z'Dar) býval poctivý policista až do té doby, než ho nespravedlivě odsoudili a poslali do vězení v Sing-Singu mezi kriminálníky, které sám předtím stíhal. Ti ho příšerně zohyzdili a zavraždili. On poté ožil a vraždil v ulicích bez rozdílů. Nyní potřetí je jeho stopa naplněná krví až po okraj. Kouzelníka Voodoo nenechá ani nachvíli v klidu. Podaří se detektivu Forrestovi (Robert Davi) šíleného policajta konečně zlikvidovat navždy? (Hamer Film)

(více)

Recenze (70)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Třetí díl prostě musel vzniknout. Hudební absence Jaye Chattawaye není až tak hrozivá. Goldsmith do toho vnesl duchovní atmosféru, která se k vybraným lokacím velmi hodila. Podzemní chodba nemocnice vedoucí k bývalému kostelu, kde sídlí vzkříšitel je rarita, ta správná rarita. Ovšem samotný Matt je docela v pozadí a působí spíše jako přízrak ve snech. Robert Davi sežral celou smetanu a ještě si přidal dvojtou porci karvinského guláše. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejslabší pokračování, které mi přišlo moc ukecané, málo akční a celé to poměrně dobře uspávalo. Z´dar už není tak moc démonickej a ten okultismus či co to bylo mi evokoval poměrně špatného Halloweena P. M. M.. Sice se tu objeví staří známý z předchozích dílů, ale to je tak vše. PS: Ted Raimi potěšil:-) ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zail Maniac cop 3 by mohol mat podtitul "Zlatanina". mam pocit ako keby tvorcovia olutovali ze Matta Cordella v 2ke pochovali a ked ho potrebovali dostat naspat do 3 tieho dielu vymysleli totalnu voodoo blbost...co vobec nezapada do "universa" prvych dvoch dielov.Ale aby som len nekrivdil..najdu s aj pozitiva...perfektny skreklavi hlas tipka s brokovnicou v lekarni a stale coolovy Robert Davi z dvojky. Posledna nahanacka bola tiez dost dobre zmaknuta ale ako aj pri votrelcoch 3 ka nieje to co boli 1tka 2 ka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri tunajšom hodnotení sa očakávania znížili na absolútne minimum, čoho výsledkom je nakoniec príjemné prekvapenie. Samozrejme v rámci možností akčného zombie béčka. Problémom číslo jeden je fakt, že Matt dokonal svoju pomstu v druhej časti a tak je zápletka trojky, mierne povedané, vycucaná z prstu, či uvarená z vody. Avšak zasadenie značnej časti deja do nemocnice, pridanie ženského elementu do Cordellovho cieľa, automobilová naháňačka a stále vysoký počet mŕtvol stavajú koniec Lustigovej a Cohenovej série u mňa na rovnakú úroveň ako zvyšok. "Pusť rukojmí... počítám do deseti..." :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kat Bordel tretikrat a vdakabohu naposledy. Dokonca uz aj packal William Lustig sa odmietol podpisat pod vysledok. Co prilis nechapem, pretoze akcne sceny v tomto diely su jednoznacne najlepsie v celej serii. No a to, ze film napinavy nie je a ani prilis nedava zmysel, je uz tak nejak trademarkom serie. Tentokrat sa ubralo aj na nahotinkach, ale zase umrtia su vynaliezavejsie a pestrejsie. Zapletka sa tentoraz venuje Cordellovej snahe vytvorit si svoju zensku zdegenerovanu polovicku. Proste riadna chujovina, ale akonahle dôjde na akciu, tak je na co sa pozerat. Hlavne prestrelky tentoraz stoja za to. Takze kvalitativne je tento diel medzi prvym a druhym dielom. P.S. Cameo Teda Raimiho potesilo. Bratia Raimovi asi maju pre tuto shitnu seriu slabost. 3/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Cordell (Robert Z'Dar) zabije ve filmu 11 lidí. (slatkac)

Reklama

Reklama