Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Konkurence Kanceláře Blaník ze stejného proudu. Blaník je ještě o trochu lepší, ale toto také není k zahození. Po výborném 1. dílu kvalita nepatrně upadla a imho (je-li to podle reálných příběhů) tak tam aktuálně dávaj ty méně zdařilé. Kvituji kladně jazykové výtvory páně Čtvrtníčka. I to, jak se to na Streamu rozjelo originální produkcí. ()

house336 

všechny recenze uživatele

První byl pravdivý, méně zábavný. Druhý už byl velmi povedený a ukázka na třetí pobavila ve svých 5 sekundách. Kolem a kolem to má stoupavou tendenci a myslím, že z toho v konečném důsledku vyleze dobrý počin... Po dílech jako Marcel nebo Číňan jednoznačné 4*. Sice je pravda, že ta krátká stopáž nebývá tak úderná jako u Blaníku, ale i tak dobré. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi povedenych serialu na Stream.cz. Jednotlive epizody sice maji rozdilnou kvalitu, presto se jedna o velmi vtipny miniserial. Nejvetsi zasluhu ma na tom samozrejme Ctvrtnicek, ktery se ve sve roli vyziva. Pozadu nezustava ani Polisenska s Pleslem. Blanik byl asi o pid lepsi, presto velmi povedena zalezitost. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě série a musím říct že ta 2. byla o něco lepší, přišlo mně že díly byly lépe vyváženy a nebyly zde takové propady, jako v 1. sérii, kde jeden díl byl super a druhý trapný. Každopádně taková nekorektní zábava, u které jsem se dokázal několikrát pořádně zasmát. Nevím jestli plánují dělat pokračování, ale už bych o to moc nestál, přeci jen si neumím představit, co by chtěli v tomhle autobazaru ještě vymyslet. Takže za mě tyhle 2 série 4* naprosto oprávněně, kdyby stejně kvalitní seriály dávali v televizi, tak bych jí občas i zapnul. No a samozřejmě Petr Čtvrtníček v roli, která mu prostě sedla. ()

JWK 

všechny recenze uživatele

Naprostá slabota. Od takových tvůrců jsem čekal poněkud více. Vtipnost je minimální, herecké výkony mizerné. Celkově je to prostě o ničem. Je to přitom škoda, téma je dobré s potenciálem. Nechápu jak tomuhle může někdo dát 4 hvězdy přičemž nekolikanásobně vydatnější Gynekologie 2 má mizivé hodnocení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Když Číňan (Leoš Noha) přijíždí a odjíždí, tak při tom hraje „Eins, Zwei, Polizei“ od Mo-Do. (SONY_)
  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)

Reklama

Reklama