Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím asi nejslabší setkání s režijním počinem Jana Prušinovského (snad s výjimkou stejně nudné Čtvrté hvězdy). Jeho tvorba je typická balancováním mezi věrným vykreslením reality a karikaturou, vtipem a trapností, autentickým jazykem a vulgaritou - a když se tyto prvky podaří vyvážit, je to super. Bohužel Monte Karlo pro mě jde ve všech zmíněných "disciplínách" příliš často za hranu. Vydržel jsem pár dílů, než jsem to definitivně vzdal. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

JWK 

všechny recenze uživatele

Naprostá slabota. Od takových tvůrců jsem čekal poněkud více. Vtipnost je minimální, herecké výkony mizerné. Celkově je to prostě o ničem. Je to přitom škoda, téma je dobré s potenciálem. Nechápu jak tomuhle může někdo dát 4 hvězdy přičemž nekolikanásobně vydatnější Gynekologie 2 má mizivé hodnocení. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Když Bublina (Lucie Polišenská) tancuje, hrají písničky „Fuk“ od skupiny Visací zámek a „Ztracená bloudím“ od Verony. (SONY_)
  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)

Reklama

Reklama