Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Hlavni problem tohoto miniserialu je jeho kratka stopaz a nutnost dokoncit vtip par minutach. Mozna kdyby byla stopaz delsi tak by to dopadlo lip. Puvodne jsem chtel dat 3* ale Ctvrtnicek je ultimatni komediant a tato role mu vyborne sedla, proto ta 4*. Jediny co me na tomto serialu vadi ze jsou dneska tyto praktiky bezne, jen ne tak okate jako zde. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi povedenych serialu na Stream.cz. Jednotlive epizody sice maji rozdilnou kvalitu, presto se jedna o velmi vtipny miniserial. Nejvetsi zasluhu ma na tom samozrejme Ctvrtnicek, ktery se ve sve roli vyziva. Pozadu nezustava ani Polisenska s Pleslem. Blanik byl asi o pid lepsi, presto velmi povedena zalezitost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." Vůbec není vtipné to, že lidé, kteří si tykají s vnitřnostmi vozidla, poklidně okrádají ty, kteří se ve světě motorů neorientují. Jsem jedním z nich, ale od Karlose Čížka bych se nechal okrást s radostí. Čtvrtníčkovo křiváctví je totiž natolik úžasné, že bych mu rezignovaně odevzdal klíče od svého skvělého vozu a odjel bych v nepojízdné plečce disponující lehce omlazeným rodokmenem, stočenými kilometry a pravidelným koupáním ve Vltavě. Karlos mne zkrátka bavil svou osobností, ale to kolem něj chtělo trošku svědomitěji umýt, naleštit a případně i navoskovat. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)
  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)
  • Na začátku epizody v pozadí hraje „Je v tahu“ od Petra Kotvalda a v závěrečných titulcích hraje „Sunglasses At Night“ od Coreye Harta. (SONY_)

Reklama

Reklama