Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Don82 

všechny recenze uživatele

Hlášky nejsou tak dobré jako má Blaník ale přesto stojí za to na to koukat. Čtvrtníček prostě pořád umí a mnohé gagy zavání nostalgií České sody. Obsazení Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské hodnotím celkem kladně, i když se jim kvůli krátké délce dílů nedostává příliš prostoru. Mám jen obavy aby se to dalo scenáristicky utáhnout, přeci jen téma podvodného autobazaru nejde dojit donekonečna. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

"Co to je za zvěrstvo? "To je zaměstnanec." "Fuj, to je hnus." Petr Čtvrtníček sa na točenie krátkometrážnej satiry priam narodil, čo v Monte Karle iba potvrdzuje. Diváka web seriál zavedie do prostredia pofidérneho českého autobazáru, kde sa kšeftuje so všetkým, na čo príde. Prepisujú sa papiere od áut, odrbáva sa s cenou a majiteľ Karel Čižek, má čo robiť, aby celý tento biznis utiahol ako sa len dá. Na stream.cz, rovnako ako aj na Autobazar Monte Karlo som narazil úplne náhodou, no všetkých 12 dielov prvej série som si pozrel za jedno poobedie, a bol som milo prekvapený. Originálny nápad, krátka metráž, vtip. Teraz to už len chce druhú sériu. ()

Reklama

str0001 

všechny recenze uživatele

To není seriál. To je realita. Každý, kdo v této branži působil, tak může potvrdit. I když se to může zdát nezasvědceným drsné, je to tak. Čtvrtníček tento žánr prostě umí. Už Česká soda ukázala, co mu jde dobře a nyní to ještě dopiloval. Jasně, že je každý díl krátký a nenákladný, ale o to tu jde. Udělat z mála hodně. Poslední dobou jsme byli spíše svědky opaku. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Na české poměry hodně podařené. Díky odvysílání na Streamu si tvůrci mohli dovolit být vulgárnější a jít přes čáru. Nemůžu říct, že by Autobazar stál jen na Čtvrtníčkovi jako Čížkovi, protože i Bóďa a Bublina tu mají své pevné místo a táhnou za jeden provaz všichni tři. Nedělám si iluze, že v některých autobazarech by situace vypadala lépe než v Monte Karlu, o to víc se mi líbí styl jejich humoru. Jako absolutně nejlepší díl hodnotím díl poslední, kde se má odehrát svatba Čížka a Bubliny. Díky délce jednotlivých dílů se divák nemá ani čas nudit, i když některé díly jsou samozřejmě slabší. I tak dávám čtyři hvězdičky a doufám, že se dočkám pokračování. ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Slabota, od první minuty každýho dílu už vím pointu, vždycky doufám, že to bude něco jinýho - vtipnějšího, ale stále neskutečná slabota. Budou doufat, že se to trošku zvedne (doufám teda už dost dílů), jinak ať to proboha skončí. Ten potenciál je nevyužitej (herecký i scénáristicky), Čtvrtníček tentokrát opravdu nudí a například Plesl s Polišenskou nemají vůbec prostor...možná, kdyby to nebylo tak krátký, tak se dá s i se slabou pointou víc vyhrát. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)
  • Oba tvůrci Autobazaru Monte Karlo se v seriálu objeví: režisér Jan Prušinovský si zahrál malou roli policisty ve 2. díle "Papírová pojišťovna", scenárista Robert Geisler v 9. díle "Inventura" přijde do autobazaru kvůli obecním rozvodům. (Šéfik)

Reklama

Reklama