Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Určitě mi to víc dává, než bere. Za těch cca 7 minut se vždycky párkrát zasměju, podobná vzpruha by se hodila denně. Má to hloubku asi jako dekolt Keiry Knightley, ale je to prdel./// Po dvou sériích zvyšuji hodnocení ze tří na čtyři pecky. Je to svižný, vtipný, má to neuvěřitelnou lehkost, přesně vím, jaký to ve mně vyvolá emoce a tvůrcům se to daří ze sta procent. Fakt se nestane, aby mě to rozladilo nebo otrávilo, je to čistá radost. Tedy za předpokladu, že to člověk bere s rezervou, protože uvěřit by znamenalo propadnout strašlivé chandře. To se mi ale naštěstí neděje, beru si z toho jen potěšení z mazanýho Carlose, zamilované Bubliny a dobráka od kosti (kterýho Carlos jednou totálně vykostí) Bódi. ()

Reklama

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Slabota, od první minuty každýho dílu už vím pointu, vždycky doufám, že to bude něco jinýho - vtipnějšího, ale stále neskutečná slabota. Budou doufat, že se to trošku zvedne (doufám teda už dost dílů), jinak ať to proboha skončí. Ten potenciál je nevyužitej (herecký i scénáristicky), Čtvrtníček tentokrát opravdu nudí a například Plesl s Polišenskou nemají vůbec prostor...možná, kdyby to nebylo tak krátký, tak se dá s i se slabou pointou víc vyhrát. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

str0001 

všechny recenze uživatele

To není seriál. To je realita. Každý, kdo v této branži působil, tak může potvrdit. I když se to může zdát nezasvědceným drsné, je to tak. Čtvrtníček tento žánr prostě umí. Už Česká soda ukázala, co mu jde dobře a nyní to ještě dopiloval. Jasně, že je každý díl krátký a nenákladný, ale o to tu jde. Udělat z mála hodně. Poslední dobou jsme byli spíše svědky opaku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Oba tvůrci Autobazaru Monte Karlo se v seriálu objeví: režisér Jan Prušinovský si zahrál malou roli policisty ve 2. díle "Papírová pojišťovna", scenárista Robert Geisler v 9. díle "Inventura" přijde do autobazaru kvůli obecním rozvodům. (Šéfik)
  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)

Reklama

Reklama