Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (157)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tato novodobá předělávka klasické Addamsovy rodiny mne až tak moc nechytla. Příběhová modernizace o mobily, influencery, focení jídla atd.. za mne děj sráží. Což se projevilo i na humoru, který byl mnohdy "tlačen" přes hyperaktivní makléřku, či její "emo" dceru. Naopak chválím animaci. Zvažoval jsem jen 3z5, ale nakonec dávám slabší průměr tudíž 2z5. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby si tvůrci tohoto animáku vzali jako vzor hranou verzi Addamsovy rodiny z devadesátých let a tu převedli do digitální podoby, včetně návaznosti příběhu a dokonce i některých scén. Plus, aby přišli s něčím novým, tak těm scénám přidali na absurditě a neskutečnosti, když už je to kreslené a možné je vlastně cokoliv. Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že v kreslené formě to zde vůbec nefunguje. Pořád jsem si říkal, kde je ta hranice únosnosti pro dětského diváka. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další variace příběhu a této velmi strašidelné a podivuhodné rodince, tentokrát v animované podobě. Taková podoba jim přesně sluší. Jsou to přece monstra, takže vypadají poněkud divně,vtipně až bizarně. Chovají se dle své přirozenosti a dělají bláznivé věci. Překvapila mě stopáž. Je opravdu krátká, což je příjemné. Je to milá jednohubka. Připomínat si tuto legendární rodinku není na škodu. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)

Reklama

Reklama