Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Martin741 

všechny recenze uživatele

S komentarom uzivatela Pierre naprosto suhlasim, film je strasne biedny, Donutil je odporny, detektivna zapletka je uboha a nebojim sa napisat retardovana - reziser Zahradka sa nevyzna.......ubohy scenar a priserne dialogy .... dal bych odpad, ale co potom s Bastardami, kamenakmi a Babovreskami, zejo : 5 % ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naprostá šíllenost mimo jakoukoli realitu se scénářem, jak od žáků pomocné školy. (dle očekávání.) Ovšem, ani zvlášností a bizárnosti nedokáže pobavilo. To už je pak průšvih! Trailer jel slušný bomby, takže i když jsem nebyl v kině, k  živému vysílání ČT  na notebooku jsem dneska lehal docela natěšeně...a dojížděl velmi otráveně. I seriál byl lepší, hlavně 1.řada byla docela slušná. Ale tohle!  Film na seroš ani nenavazuje, je hlavně o příšerném Topinkovi, takže navíc podvod na diváky. Chtít za tohle peníze, v kině je nechutné. Dál se mi ani nechce nic psát, protože by to bylo nošení dříví do lesa. Další kritiku zajistí určitě ostatní, už se těsím. A že je něco takového blbost nejvyššího stupně pozná snad každy. Krom pana Záhradky a Končinského, ale o těch se radši nebavme. Akorát litujme, že se paní Štěpánková rozloučila v něčem takovém. Odpad jsem nedal, jenom díky tomu, jak ho dávám nerad. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Achich ouvej!! Mám ráda komedie u kterých se bavím a odreaguji. Mám ráda detektivky, které mají správné napětí a přinesou zajímavý příběh. Nemám ráda filmy, které míchají žánry, ale ve skutečnosti ani jednomu zařazení neodpovídají. Když byl převedený původní britský seriál do českého prostředí, říkala jsem si, co z toho asi bude. A nebylo to zas tak hrozné. Ale co funguje na seriál, nemusí nutně fungovat na celovečerní film. Pokud by mělo jít o televizní zábavu, byla bych shovívavější. Když je film zasazený do Beskyd, čekala bych, že se budou postavy chovat jako z Beskyd a mluvit místním nářečím. Když už se Protějov nachází ve Velkých Karlovicích, vycházela bych z místních zvyklostí. I ten vysoký počet slováků na tak malé městečko bych pominula s přhlédnutím ke slovenské koprodukci ... Na české filmové scéně je těch záhad v posledních letech hodně. Záhadou je třeba kde se berou peníze na realizaci filmů se špatným scénářem?! Ale největší záhadu pro mě zůstává, jak se tohle mohlo dostat na plátna kin. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Krimi zápletka je úplne retardovaná, a humor je vyložene slabý. Oproti seriálu ide o hlboký prepad, pretože všetko, čo vyváralo akú-takú zábavu v seriáli, tu chýba. Doktor Martin má síce neprirodzené, arogantné a hlúpe správanie, ale nová hlavná postava Topinka je oveľa horšia a filmovo nezaujímavá. Jeho chystaný seriál veľmi rád odignorujem. Za ten debilný záver musím ísť ešte o jednu hviezdu nižšie, ako to pôvodne vyzeralo. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

No oproti seriálu slabé, nejlepší postava Doktor Martin, tu nedostává tolik prostoru, což je největší problém, protože ostatní postavy jsou jeden velký průser. Je to nejspíš hlavně z důvodu, že se blíží nový spin-off (Střážmistr Topinka) a je to paradox, protože seriál dostává ta nejhorší postava ze všech, která vypadá, jak kdyby se ztratila z okus dál vedlejší Policejní akademie. No a příběh byl takový vtipný, ale smál jsem se spíše tam, kde jsem zrovna asi neměl. Jako jít na to do kina, tak požaduji vrácení peněz, do televize film jako dělaný. A ať si říká každý co chce, ale Donutil je Pán herec. Nejlepší scéna, když je poprvé na terapii. Lepší 2* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Služební vůz Volkswagen Tiguan, se kterým jezdí slovenský policista Lubomír Ostrý (Marek Geišberg), má poznávací značku BA-496YZ. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama