Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Začátek je totální úlet, nadupaný akcí, stupňující se do hutné kaše, která ale začne pokulhávat, nedrží rytmus a sklouzává do takové té klasiky - emeriky. James Franco je luxusní, sluhu by v klidu mohl zahrát Seth Rogan, ab to mělo ty správné grády v soudružnosti této dvojky. Jsem druhou polovinou filmu mírně zklamaný, proto 3 *. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia, ktorá je buranská iba v tom, že je úprimná. Ak má niekto problém s prijatím vecí, ktoré ho v tomto filme primäli k smiechu ( či hoci len úsmevu ), má možnosť spovede v najbližšom kostole. A kto to vníma ako niečo ešte horšie, prosím, príďte s niečim lepším. A kto sa rád baví a berie život ako niečo, čo si proste treba užívať a nevadí mu zábava, ktorá je len proste taká ľudská ( pričom v konečnom dôsledku neznehodnocuje ), tak ste na správnom mieste. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádně originální a ujetá komedie. Téma "jak si získat budoucího tchána/tchýni" je sice staré jako vztahy samy, ale James Franco vás nepřestane udivovat svým unikátním přístupem, svými nápady a entusiasmem. Tohle je prostě parádní blbinka, která sice nemá žádný vyloženě nezapomenutelný moment, ale je ve svých mini-vtípcích konzistentní po celou dobu stopáže. Tedy snad až na samotný závěr, který jsme viděli v různých variacích již stokrát... 8/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno