Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 3

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (179)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hororový park, ve kterém hororová zábava poměrně vázne. Nicméně nebudu režisérovi horších kvalit kazit radost, že se svým týmem zavadil o solidní produkční tým, který přehlédl určité procento nablblých scén, a místo toho soustředil celou scénu na atrakci, co se stala tahounem filmu. Plotkinovi se nepodařilo nabrat strhující tempo, ani se nevraždí ostošest, do poloviny filmu jsou k vidění nanejvýš tři zabití, ovšem procházka parkem hrůzy je osvěžující. Maskovaný kapucín má ambice provádět svoje zabíjení s vervou, brzdí ho jen nízký tvůrčí cit pro zběsilé porcování lidských těl. A tak je posléze jasné, že v gore tenhle počin konkurenci nepředčí. Nazval bych to skládankou, jenž je sestavena z podprůměrných, průměrných a nadprůměrně originálních scén. A pokud jde o odhalení identity maniaka, nelze se ubránit jistému zklamání. Realizační tým, myslím zejména scenáristy, se neholedbá výraznými počiny na hororovém poli. Samotný režisér je podepsán pod řadou snímků coby střihač, jeho režijní práce/úspěchy příliš pozitivních ohlasů nezaznamenaly. Po blouznění ve střižně u série "Paranormal Activity", kde jej přepadla myšlenka rozšířit tohle universum ještě o jeden vlastní režijní příspěvek, se nějakým zázrakem tenhle jeho kousek protlačil do kin, v nichž mimořádná poptávka na něj nečekala. Titulní hrdinka v podání Amy Forsyth je však dostatečně snaživým úkazem, takže pro ni a její partu může divák v extrémním případě fandění vyronit pár kapek z tělesných útrob navíc. 7/10 ()

RaggamuffinSVK 

všechny recenze uživatele

Až veľmi prekvapivo zábavný slasher. Síce mu chýba gore a krv, no na druhú stranu má parádne kulisy a masky. Zvuky a hudba tiež nie sú najhoršie. Strašidelný park pôsobil naozaj vynikajúco a rôzne atrakcie či zábavky vyzerali, že v realite by návšteva stála za to. Poteší aj stopáž, ktorá je pod 90 minút, takže film nemá kedy začať vyslovene nudiť. Hlavný bubák nie je ničím originálny, skôr nevýrazný a chýba mu "osobnosť". Príjemná zábavka na večer, nič viac, nič menej. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľký pokus o obrodu slávneho hororového subžánru nedopadol totálne zle, ale má to veľa slabých miest. Dej má pomerne dobrý spád, dostatočný počet hlúpych postáv, vrah je trochu retard, ale na to sme si už zvykli.... ale najviac ma asi potešilo nezvyčajné prostredie hororového, zábavného parku, ktoré niekedy desí viac ako samotný zabijak. Ten sa v podstate 80 % stopáže len potuluje hore dole po parku a "stalkuje" skupinku mladých. Keď potom konečne niekoho zamorduje, je to slabé... vraždám chýba "šťava", krvi je sakra málo, no a čo je najhoršie, chýba poriadne hororové napätie, skutočný psychický nátlak. Žiadny krvák pre dospelých nečakajte. Je to len taký detský slasher pre štredoškolákov. Na jedno pozretie OK, ale inak... 50 %!! ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, od tohoto filmu nesmíte moc čekat, jako jsem čekal já. Pokud si z traileru usmyslíte, že půjde o nabušenou hororovou pecku plnou lekaček a vrahovy promyšlené práce (jako například v SAW), tak jste na velkém omylu stejně, jako jsem byl já. Leknul jsem se stěží dvakrát, vrahovy činy byly debilní a nevysvětlitelné, u herců mi bylo absolutně jedno, jestli zemřou nebo ne a byli mi velice nesympatičtí a celkově na mě film působil tak lacině, že mě po prvních patnácti minutách přestal naprosto bavit. Nápad tak trošku "vykradli" od Halloweenu (Michael Myers) a působilo to na mě hodně puberťácky. I když do puberťáků teď (2018) ještě patřím, ani jednou jsem se nezasmál a přišel mi snímek spíše trapný, než vtipný. Takový tuctový béčko, to jo.. Pokud se chceš uvolnit a na nic nemyslet, klidně se koukni, ale vážně nečekej převrat.. :) /viděno v kině/ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama