Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (180)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je další z dlouhé řady současných hororů, které potápí celý tento žánr na úplné dno. Jako velký příznivce hororů pořád dokola dávám šanci dalším a dalším takovýmto pokusům, a doufám, že konečně někdy přijde takový, který vše k lepšímu obrátí, tomuto se to ale opět rozhodně nepovedlo, spíš jak už jsem zmiňoval, jde o další hřebíček do žánrové rakve. Tudíž, co tu máme tentokrát? Vlastně bohužel to samé, co poslední dobou vždy. Banda nevýrazných, nesympatických a otravných lidiček se vydá na strašidelný festival, kde si je vyhlédne maskovaný vrah a postupně je začne vybíjet. Zápletka tudíž prakticky nulová, kdo přežije je předvídatelné již od začátku, pohnutky vraha jsou pak nepoznány a nevysvětleny, asi pro tvůrce nepodstatná záležitost, samotné mordy jinak vyznávají strašně nudně a především nekrvavě, krom tedy injekce do oka, ovšem to bylo zase pro změnu tak mizerně zpracováno, že se vlastně ani nedivím, že se tvůrci nepouštěli do více takovýchto explicitních scén, jelikož efektně to bylo prostě v tomto ohledu vážně hodně nekvalitní, dále se tu ani příliš nepodařilo navodit jakoukoliv atmosféru, a vlastně tak jediné, co nemohu úplně strhat, jsou chvílemi fungující momenty napětí, ale těch je jako pověstného šafránu. Hell Fest zkrátka nenabízí vůbec nic, co by tento film jakkoliv odlišilo, či povýšilo, je to prostě jen další rádoby horor, postrádající veškeré ingredience nutné pro jeho funkčnost. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Zaslúži si to dve hviezdičky, ale keďže sú tie Vianoce. Film neprináša nič nové do slasherového žánru. Z vraha nesála žiadne zlo, tajomno možno, ale to tiež len v jednej, alebo dvoch scénach. Inak sa len objavuje na nemožných miestach ako tomu u slasherov býva. O a aby som nezabudol, je aj nesmrteľný. Hlavná šestica vrátane hlavnej hrdinky je nevýrazná a až na dva killy to nie je nič zaujímavé (Kladivo a striekačka pre tých čo nechcú spoilery). Jediná scéna na ktorú si pamätám, že bola skvele zostrihaná a vygradovaná bola tá vo fotokabínke. Vtedy som ešte uvažoval, že to nakoniec nebude taký zlý film. Jediné čo ho uchránilo o dvoch hviezd(okrem vianoc) je fakt, že sa to celé odohrávalo v theme parku čo mi z pohľadu bežného diváka príde ako celkom zaujímavý koncept (nie žeby tu už také neboli) a dovolím si tvrdiť, že práve tento theme park je jediným dôvodom prečo film dostal zelenú a dostal sa aj do kín, čo je na slasher v dnešnej dobe trošku nezvyčajné. Na večerné zabitie času fajn, rýchlo však vyšumí z hlavy....kurňa už teraz neviem ako ten týpek vyzeral. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě : Ten park chci v Český Republice, do piče. Jako nejvíc bubu bych tam udělala přesnou repliku posranecký sněmovny, kdy by mě honil Babiš až na perfektní maketu Zemanova hradu, kde by na trůnu sedělo totálně vožralý prase. Ne fuckt takovej park hrůzy by byl pecka, sice jsem extrémně zbabělej tvor a několikrát bych se dosrala, ale chodila bych tam ráda. Každopádně díky filmu se mi potvrdilo, jak je dobré mít přítele, co se umí o holku postarat a ochránit jí. Vlítnout tenhle vychrtlej vrahoun v šilhavý masce na Alíka, byl by to poslední odvážnej čin v jeho životě a já bych mu pak nachcala na mrtvolu, jenže buddhožel, hlavní hrdinka a její kámošky maj kluky, co jsou možná hodní, ale co se ochrany týče naprosto a kolosálně k hovnu. Největší nemehlo byl ten, co balil tu naší pohlavní hrdinku. Levej jak šavle, nesmělej panic, koktající pako a utratit padesát dolarů a netrefit plechovku...to už si zasloužíte smrt. Ráda bych řekla, že umřel hrdinně a měl s vrahounem epickej souboj, kdy se obětoval a zachránil svou vyhulenou, ale...NE. Neudělal ani hovno, nezachránil ani píču a chcípnul jako naprostej tragéd, kterým buddhožel i byl. Sic hodnej tragéd, ale pořád tragéd. Soukmenovec nebyl o moc lepší a třetí do počtu...škoda mluvit. Taakže opět bomba pro feministky, co si mastěj píču když sledujou jak chlapi umíraj a slabé, křehké ženy nakopávají mnohem silnějším mužským vrahounům prdel. Gore o hovně, celkově píčovina ALE ten park je kurva dobře udělanej a zachraŇuje ten průser kolem alespoň k průjemnému hovnocení. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nenadál bych se, že v roce 2018 půjdu do kina na klasický slasher se vším, co k němu patří, se všemi klady i zápory. K těm tedy bohužel patří strašná klišé o maskovaném vrahounovi, který je prakticky nezničitelný jak terminátor, dokáže se nepozorovaně dostat na místa, kam by se dostat nikdy nemohl, hrůzu vyvolává tím, že nehnutě stojí jak Michael Myers před 40 lety, ovšem na rozdíl od něj ten zdejší má nulové charisma... A k tomu závěr, který s ohledem na spoilery nebudu rozebírat, co všechno mi vadilo. Jen zmíním slovo motivace a celkově odfláknutý dojem z konce. A aby toho nebylo málo, vedle množství nelogičností je tu i velké množství nesympatických hrdinů, jimž bych vychcípání přál, místo abych se o ně bál. Vede v tom především Bex Taylor-Klaus, kterou jsem strašně baštil v seriálu Vřískot, ale tady byla vyloženě napřesdržku. Naopak hlavní hrdinka Amy Forsythe je vyloženě rozkošná a je tu taky Tony Todd. Tony Todd! Tak snad je jasné, co to bude za film. Velmi osvěžující je také vidět v kině vyšší rating než PG 13 a náznaky nečekané brutality, byť jen na dvou místech a vlastně decentně; ale díky bohu za ně. K tomu trocha slušného napětí a celková zábavnost, jak se na slasher sluší. Ale především: já byl vyloženě uhranut Hell Festem, čímž nemyslím film, ale filmový lunapark. Ten je vážně okouzlující a strašně bych chtěl něco takovýho navštívit. V Praze je Fear House, který je fajn, ale takový lunapark je o hodně levelů dál. A do něj bych se podívat fakt chtěl. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, která zaujme tak maximálně atraktivním a detailním prostředím hororového parku. Jinak postavy geniálností zrovna neoplývají a dialogy jsou taky v podstatě debilní. Vraždy jsou hodně nemastné, neslané a rafinovanost v zabijákovi za celou dobu taky asi neobjevíte. Suma sumárum je to ale docela bezproblémová záležitost, u níž jsem ráda, že jsem se vyhnula návštěvě kina, ale jako jednohubka na doma posloužila dobře. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama