Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (180)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem čekal úplný béčko a propadák. Herci tomu hned od začátku napomáhali, nikdo tam vyloženě sympatiema nečišel. Ale naštěstí toho ani moc nenamluvili. Hell Fest sám o sobě vypadal naloženě a už jenom z logiky věci je to ráj pro zabijáky. Atmosféra sice moc nefungovala, ale tady šlo hlavně o nějaký to gore. A co bylo v jejich silách, to nám i nabídli, nebylo to vůbec špatný. Pár smrtí bylo i dost originálních a hodilo se to k prostředí. Konec nebyl sice žádnej, ale o to ani nešlo. Patří to k tomu lepšímu, co letos dorazilo do kin. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě : Ten park chci v Český Republice, do piče. Jako nejvíc bubu bych tam udělala přesnou repliku posranecký sněmovny, kdy by mě honil Babiš až na perfektní maketu Zemanova hradu, kde by na trůnu sedělo totálně vožralý prase. Ne fuckt takovej park hrůzy by byl pecka, sice jsem extrémně zbabělej tvor a několikrát bych se dosrala, ale chodila bych tam ráda. Každopádně díky filmu se mi potvrdilo, jak je dobré mít přítele, co se umí o holku postarat a ochránit jí. Vlítnout tenhle vychrtlej vrahoun v šilhavý masce na Alíka, byl by to poslední odvážnej čin v jeho životě a já bych mu pak nachcala na mrtvolu, jenže buddhožel, hlavní hrdinka a její kámošky maj kluky, co jsou možná hodní, ale co se ochrany týče naprosto a kolosálně k hovnu. Největší nemehlo byl ten, co balil tu naší pohlavní hrdinku. Levej jak šavle, nesmělej panic, koktající pako a utratit padesát dolarů a netrefit plechovku...to už si zasloužíte smrt. Ráda bych řekla, že umřel hrdinně a měl s vrahounem epickej souboj, kdy se obětoval a zachránil svou vyhulenou, ale...NE. Neudělal ani hovno, nezachránil ani píču a chcípnul jako naprostej tragéd, kterým buddhožel i byl. Sic hodnej tragéd, ale pořád tragéd. Soukmenovec nebyl o moc lepší a třetí do počtu...škoda mluvit. Taakže opět bomba pro feministky, co si mastěj píču když sledujou jak chlapi umíraj a slabé, křehké ženy nakopávají mnohem silnějším mužským vrahounům prdel. Gore o hovně, celkově píčovina ALE ten park je kurva dobře udělanej a zachraŇuje ten průser kolem alespoň k průjemnému hovnocení. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Slušná hudba, skvělé kulisy, docela působivý zabiják. To jsou klady Hell Festu, kterému sráží nohy především a zejména prázdný scénář. Dobrý nápad prostě úspěch nezaručuje. Scénárista zajímavé prostředí hororového parku moc nevyužil, byť se architekti scén a trikoví pracovníci vyřídili dosyta. Škoda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZA TOUTO BRÁNOU SE ZHMOTNÍ VŠECHNY VAŠE SKRYTÉ SNY...“ /// Fakticky dobrej nápad s takovýmhle fesťákem... Samotnej film je taková týnejdžerská vyvražďovačka... trochu „gore“, strašení, ale hlavně atrakce, který musej bavit. A zabiják co chodí vstupy pro zaměstnance, vlastně celkem taky. Nejlepší jsou ty dvojsmysly – jakože doopravdy nebo ne? Je jich tu pár a nechal jsem se nachytat... Každopádně logika stranou. Což je asi jasný. Jde o snahu vyvolat napětí a předvýst smrt. Musíte se spokojit s ucházejícím vyzuálem. Navíc – správnej horor nemá mít víc jak hoďku a půl. Což tady dokonale splňujou... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na fesťáku se mi zdálo zabíjení fakt skutečný. 2.) Hledám nápad k podnikání. 3.) Thx za titule ,,espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama