Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Chen 

všechny recenze uživatele

S ohledem na delší pauzu se musím přiznat k tomu, že jsem se v postavách na začátku trochu ztrácel, ale postupem času jsem si (zhruba) vybavil, co nám bylo v minulosti nabídnuto. A pokud jde o třetí a finální řadu, tak ano, možná by mohla být více "ukončena" a možná o trochu akčnější, ale to neznamená, že jsem se nudil. Je to propletené, napínavé a velmi dobře zahráno, což nechalo zapomenout na většinu negativ. Jen pro info, testy DNA byly v roce 1994 už dostupné, ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťku to tak nějak s odřenýma ušima stále drží, hlavně díky výborně natočeným akčním scénám. Ale linka s mexickým strážníkem a jeho hledáním sériového vraha je dost nudná a ta postava je strašně otravná a chová se naprosto nelogicky. Když si navíc na konci uvědomíte, že to nijak nesouviselo s dějem zbytku seriálu, přijde vám to plně zbytečné. ()

Reklama

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to dobré, ale bylo toho dost. Pořád je to vysoce kvalitní, ale asi nejslabší série celých Narcos. Hlavní postavy už to nedokážou tak táhnout. Vedlejší linie sice na závěr utvářejí jeden celek, ale samy o sobě moc nenadchnout. Novinářka je super kočka, ale to je tak všechno. Policista baví tak v úvodu, pak už je spíš otravný. Amadova lovestory je tam jen z důvodu alternativnímu příběhu k oficiálnímu konci jeho života. A agent DEA už mele z posledního a s ním bohužel i divák. Už mi prostě ty pembechos, chavron a tranquilo leze trochu krkem… ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hořkosladký konce, ty já prostě miluju. Ať už v podání hlavní linie, která je jen takovou předvěstí na to, že big drug war is coming, ale také v případě té (z dalších) vedlejších, kdy rozpolcený (ex)policejní hrdina vyšetřuje na vlastní pěst vraždy mladých dívek. Vše je takové správně "mexické". Na jedné straně spousta odhodlání, na straně druhé ještě víc korupce a peněz, které to často uklidí někam k ledu. Nebo rovnou pod zem. Takže za mě nefalšovaná spokojenost, kterou poslední dva díly vykoply na maximum. A teď vzhůru na prcka! Moc jsem si ho tady neužil. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suverénně nejhorší série Mexica a vlastně vůbec celého projektu Narcos. S hodně podobným vzorem jako původní Narcos je dosavadní hlavní hrdina odstaven a my si tak máme najít zalíbení v řadě nových postav. Ale tady mi to nesedlo! Velkou část sledujeme v podstatě vatu, ať už osudy ambiciózního zkorumpovaného policisty, který vládne nesympatickým postavám téhle série, či pak činy mladé "ne-překvapivě" zase ambiciózní novinářky. Dohromady to úplně nefunguje... Je to poměrně zdlouhavé a fakt hodně se soustředíme na takové prázdné dialogy a obzvláště v druhé polovině je té akce opravdu po málu. Hlavní postavou tak nějak měl být a asi i je charismatický Amado Carillo Fuentes, ale vlastně bych souhlasil, když nebude mít někdo stejný názor, jelikož je to celé takové roztříštěné! Tvůrce už ani netahají ze sraček původní členové kolumbijských kartelů, když už jsou tak nějak mimo hru. Je to bez Félixe, který si to tady dlouho budoval a je to hodně holt hodně znát. Už to nemá to původní kouzlo, až jsem se divil, že tohle je zase Narcos? Doufám, že z Mexika toho už bylo dost! Mexičani si žijí ve špíně a neumějí tomu dát ten styl, to kouzlo! 70% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Lost In My World“ od Los Dug Dug's. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje píseň „Taxi ¡Solo Como en el Cielo! los Chicos No Lloran“ od Los Shains. Během přestřelky na oslavě hraje „Enjoy The Silence“ od Depeche Mode. (Duoscop)

Reklama

Reklama