Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (140)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to slabší a to hodně, málo záběru, málo akce a hlavně hercům na kloub trošku trvá než se člověk dostane. Příběhově to je sice zajímavé ale strašně pomalým tempem se to ubírá, ono jsem zvědavý na druhou sérii a věřím že dotáhne tohle do konce a bude to mnohem lepší. Předchůdce byla jiná káva jako tohle ale tady je to přeci jen start, konec sice nabíral trošku lepší tempo ale přesto slabší. Spokojenost je vysoká ale má to hodně much a proto doufám že druhá série to celé napraví. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Človek si po troch úspešných sériách o narko-barónoch pomyslí: "Čo lepšie mi môže dať ďaľšia séria?" Zase raz omyl. Áno, môže dať lepšie - a to prostredie mexico, príbeh, ktorý naväzuje na Pabla a jeho kariéru, kúsok od Cali, akciu a dávku erotiky :D Jedoducho štvrtá séria sa u mňa vyrovnala ostatným. Mexico nieje síce Kolumbia, ale má čo ponúknuť a to vo veľkom štýle. Odporúčam ! ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Člověk očekává příjemná nový start. Nový kartel, nová droga, nová země, nové Narcos. Problém toho všeho však je, že i přes kouzlo první série, je to v podstatě zklamání. Opakuje se zde to samé, co bylo nejhorší na celém původním Narcos. A to prostě to neustále nudné a nezáživné dohadování, které vlastně nikoho nezajímá. To ale neplatí. V rámci toho, že jde o nejlépe hodnocený seriál celého roku. Takže to lidi asi zajímá. Sto lidí, sto chutí... to je jasné. Ale nad tímto mi nezůstává stát nejenom rozum. Asi to nikdy nepochopím. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

slaboučký odvar libovolné série původních Narcos, který na obou stranách postrádá výrazné postavy a celkově dost působí únavou materiálu, kdy se ukazuje, že drogovou tématiku zřejmě donekonečna dojit nepůjde.. Mexico je od první do poslední epizody takové nijaké, chybí napětí, pořádná akce a vlastně skoro všechno, co učinilo z předchůdce dnes už takřka kultovní záležitost.. navíc není věnován skoro žádný prostor samotnému budování impéria a nabyté postavení Lunova Felixe tak vůbec nepůsobí věrohodně.. sedm dílů z celkových deseti pro mě bylo čiré utrpení, výjimkou byla pouze epizoda 5, kde se děj protne s Kolumbií, což dodá aspoň na chvíli trošku šťávu, a pak závěrečná dvojice epizod, kde tempo lehce graduje, ale nakonec to stejně víceméně nikam nevede.. odklepnutou druhou sezónu skoro určitě vynechám, třebaže závěrečný příchod Scoota McNairyho by mohl být příslibem lepších zítřků - vidím to tak, že k tomu, abych dal seriálu ještě šanci, by mě snad mohl přesvědčit jen případný návrat Pedra Pascala, což asi není moc pravděpodobné.. jinak samozřejmě chápu, že se seriál věnuje poklidnějšímu období drogových dějin, které předcházelo řežbě, již známe z původních Narcos, ale přesto bych očekával, že jeho zpracování nebude taková ukrutná nuda... ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Dobrou zprávou je, že Narcos: Mexico si uchovává jedinečnou atmosféru původních Narcos a proto vlastně není žádným překvapením, že se Mexico vydává ve stopách původního seriálu. A je to vlastně dobře, vypravěčský styl s prostřihy dobových záběrů dodává celému seriálu skvělou přidanou hodnotu a na Mexico se jednoduše dobře kouká. Asi nemá cenu se tu rozepisovat o hereckých výkonech, ty jsou jednoduše skvělé. Nejsem z těch, kterým by třetí řada původních Narcos připadala horší než ty původní dvě s Escobarem, přesto ale musím říct, že Mexicu do kvalit všech třech řad původních Narcos něco málo chybí, těžko říct, co přesně to je. Komentář píšu po první sérii. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Na konci epizody hraje píseň „Ti Amo“ od Umberta Tozziho. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 14. minutě, je „Hasta Que Amanezca“ od Joana Sebastiana. V 18. minutě hraje „I Can Dream About You“ od Dana Hartmana. Ve 22. minutě hraje „Let The Dollars Circulate“ od Billy Paula. V 35. minutě hraje „Meshkalina“ od Traffic Sound. (Duoscop)
  • Na párty hraje „Bazar“ od Flans a po ní následuje „Who're You“ od Fela Kuti. (Duoscop)

Související novinky

Reklama

Reklama