Reklama

Reklama

Šťastná hvězda

  • USA The Star (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý, ale odvážný oslík jménem Bo vždycky snil o tom, že život u venkovského mlýna vymění za větší dobrodružství. Jednoho dne se odhodlá k útěku a spojí své síly s roztomilou ovečkou Ruth a Davem, legračním holubem se vznešenými touhami. Společně s trojicí velbloudích vtipálků a několika výstředními obyvateli stáje se Bo a jeho noví přátelé vydávají vstříc šťastné hvězdě na výpravě jejich snů. Čeká je spousta legrace a navíc se stanou součástí největšího příběhu všech dob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (29)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem viděl trailer tak mě to přišlo takové nemastné neslané a realita je stejná. V podstatě je to o tom, že Osel, Ovce, Holub (který zpívá a snaží se být cool) a 3 Velbloudi pomáhají Marii s Josefem do Betléma kde má porodit Ježíše. Přismrdá se do toho ještě jakási myš,zpívající kůň a kozel nebo co to bylo. Naopak po nich jde 1 voják Heroda a 2 psi. Do toho přidejte zhruba 4-5 písní (většinou náboženských sraček ve stylu Narodil se Ježíš velebte ho nebo Marie kdybys věděla, že porodíš spasitele a podobné sračky) z nichž zaujme jen 1 a žádný humor a máte celý film. Chválím animaci a to, že na konci zachránil ty psy (i když to se dalo čekat) + postavu té ovce, která měla jediná potenciál bohužel absolutně nevyužitý. Na podívání ok za den zapomenu o čem to bylo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarené „animované“ zachytenie jedného z najznámejších príbehov z Biblii. Sympatické postavy, dobré dialógy a aj z hľadiska animáku dostatočne pekne nakreslený. A ešte k tomu veľmi dobre vybrané songy žánru „christian // miestami christian rock“. Jednoznačne odporúčam jak pre mladých tak aj pre veľkých. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $40,852,824Tržby Celosvetovo $62,812,974Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Je to už taká obohraná príbehová schéma, kde ako výraznú stopu zanechajú zvieratá a to už nehovoriac hlavne pri záchrane Krista. Animačne to je v norme, znesiteľné, hlavne že to nie je dejovo nejako príliš otravné. /55%/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Narození Ježíše pohledem oslíka a jeho přátel. Ačkoliv je tento dávný příběh zpracován už milionkrát, tohle zase byl tak trochu jiný pohled a těm nejmenším řekl bych snadno stravitelný právě díky zvířátkům. Animace byly krásné a noční putování k Betlému nad nímž zářila hvězda bylo opravdu decheroucí. Dojem trochu kazil hudební doprovod v podobě zpívaných písní. Ty ač jde o notoricky známé písně často hrané na vánoce byly zpívané anglicky ačkoliv film byl s českým dabinkem. Když jsem se však zamyslel nad tím, zda my mně to rušilo i kdyby byly zpívané česky, musel jsem si říci, že ano, protože někde prostě k ději nesedly... Každopádně jako celek to bylo nadprůměrné a proto dávám za 4 zářící hvězdy. * * * * ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Pekný animovaný (biblický) príbeh, no dosť mi tam vadili tie scénky (príbehové klišé), ktoré tam vôbec nepatrili. Ako napr. "hon na Máriu", "mladý somárik z mlyna". Ako chápem, že ten príbeh ani nemal byť presným opisom biblického príbehu, ale mne to proste nešmakovalo. Viac by som si užil ten pravý príbeh, na ktorý sú všetci zvyknutý :) ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama