Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Ak odhliadnem od knihy tak takto objektívne by som asi napísala, že to bolo dosť sladké a romantické ako to aj má byť. Je to predsa film pre tínedžerov. Herci príjemní, bolo to aj v pohode zahrané, hoci pri Fiennesovi to až tak neplatí pretože mal skoro celý film ten istý výraz. Ale najmä Josephine Langford zaujala. Vo filme nebolo dokopy žiadne napätie ani nič zaujímavé, čo by prekvapilo. Celý film bol pre náročnejšieho diváka dosť nudný pretože sa tam nič poriadne nedialo. Avšak nebol to žiaden prepadák to nie. Zvrat na konci možno trochu prekvapil, ale dalo sa to čakať. Film má aj veľmi pekné zábery a dobrý soundtrack. Taktiež nechápem toľké porovnávanie s 50 shades. Vo filme boli dohromady možno 3 trochu dráždivejšie scény, ale inak obyčajný film pre pubertiakov. Myslím si, že ľudia ktorí knihu nečítali sú s filmom spokojní, ale tí ktorí áno, už menej. Ale to je už o inom. Celkovo film hodnotím ako dobrý priemer. ()

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

... Videl som to ešte v lete kvôli priateľke. Chúďa potom svoj výber trpko oľutovala aj sama. Klišé chujovina pre vlhké trinástky s nesympatickým kastingom, otrasným strihom, najdebilnejším twistom v dejinách kinematografie a rádoby zaujímavým cliffhangerom... Čo viac k tomu dodať. Koľko to napísala autorka strán tohoto románu za pár mesiacov ? 2000? ()

Reklama

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný by se vešel do patnácti minut, dokonce i těch více jak sedmdesát slečen od 12-20 let, s precizně roztrhanými a povytaženými kalhoty nad kotníčky, kterým jsem film promítl, bylo povětšinou zklamaných...konec je skutečně WTF? Nebo spíše české...hmmm. I když nestoudná rozmazlenost a opovrženíhodná rozmařilost americké mládeže, jež je tu, samozřejmě bez tohoto záměru, hezky vyobrazena, může sloužit jako odstrašující příklad. Osobně v to trochu doufám. Krásný vizuál i americké kočičky (matka s dcerou zde vypadají jako kamarádky), ale sledovat devadesát minut dětské líbání a k tomu, jednoduše předpověditelný, povrchní mini příběh s tisíckrát omílaným, naivním námětem, který končí v duchu - A jestli nezemřeli, milují se dodnes - není divácky moc záživné. Nechybí také klasický přerod super floutka a povrchního rebela v upřímného člověka, který v sobě objeví čistou lásku k jedné, přednedávnem ještě čisťounké a zcela neposkvrněné, dívence, ze které je už sebevědomá osoba, která přesně ví, co chce. Dle premiérové návštěvnosti v našem malém městě soudím, že tento projekt je ze skupiny___It's all 'bout the money, man___Vždyť dnes se jim stačí dostat do mobilů a přesně jim ukázat, na co mají do kina zajít...jak mají žít. Osobně jsem neviděl, krom kina, nikde jedinou reklamu, ale to může být i tím mým starým mobilem. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Film je založen na knize „After: Polibek“ od autorky Anny Todd. (simaa)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)
  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama