Reklama

Reklama

Mělčiny

  • USA The Shallows (více)
Trailer 9

V napínavém thrilleru Mělčiny se Nancy (Blake Lively) vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři jen nedaleko od břehu. Ačkoliv ji od přežití dělí pouhých 200 metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí. (Falcon)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (685)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Shallows je pecka a konečně změna od Serra, bál jsem se že 90 minut dlouhý film kde ženská je na kameni, bude pěkná nuda, ale nestalo se. Shallows je zábavný film kde se sice čeká asi půl hodiny než se začne něco dít, ale poté co se film rozjede tak člověk pomalu nedýchá. Žralok je pěkná svině a dokáže sežrat cokoliv. Hlavní herečka hraje standartně, nic světobornýho ale ani nic špatného. Co mě ale přišlo divný byl konec(spoiler) do čeho a jak vůbec se zapíchl(konec spoileru). Velmi dobře natočený a zatraceně nervy drásající. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nancy (Blake Lively) se vydává surfovat na malebnou mexickou pláž, kterou kdysi navštívila její zesnulá matka. Idyla končí ve chvíli, kdy se na scéně objeví velký bílý žralok... Natáčelo se v Queenslandu v Austrálii. Stejně nejlepší byl racek Sully / "Steven" Seagull / Sully "Steven" Seagull. Jako taková jednohubka film funguje docela dobře. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery!!!! Nevadilo by mně, že se tenhle film tváří, nebo vlastně je čistokrevné béčko. Těch už jsem viděl spousty a vůbec jsem neváhal tasit vysoké známky. Pokud na to samozřejmě měly, což však rozhodně není tenhle případ. Tenhle film popírá skoro všechno a nejvíc asi fyzikální zákony. Jen tak je totiž možné, že se v jedné chvíli promění žralok v Christiana Ronalda a hraje fotbal, respektivě hlavičkuje s velrybou, která je od oka těžší asi pětkrát, než on sám. Vím, že voda nadnáší, ale o tolik? To snad ne. Ale to jsem vypíchl jen tu největší pitomost. Je jich tam totiž víc, včetně totálně nepřesvědčivého konce, kde dominuje létající Molotov, šití bez narkózy a pak chroupaní železa, jako by to byl kus namočenýho rohlíku. Takže můžu s klidným svědomím říct, že nejlepší filmy na tohle téma se točily s 70 kách. Čelisti a Orka, jasně, že jo, tenhle jim sahal sotva do půlky, půlky kotníku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Stále slabší kousky nám předkládá tenhle rejža. Blake Lively na ploše 80 minut absolutně nestačí a její myšlenkové pochody, kterých není ani mnoho, film ani neobohacují ani neposunují. Sandra Bullock podobnou samotu zvládla mnohem lépe. Mělčiny navíc nefungují ani jako horor. 3 postavy zmizí pod hladinou a vše sledujeme očima hlavní hrdinky hodně z dálky. Žralok je podlá svině a než znovu Mělčiny, to raději už i snad žraločí Útok z hlubin. 45% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Vodní Gravitace light. Béčko, který žeru a který žralo mě. Nemuseli by mi koukat do hlavy a vytahovat odtud fóbie. Ale scéna s medúzama mě bude pronásledovat těsně před smrtí. Díky Blake Lively sladká kombinace erekce a staženýho zadku. Pár over the top of the top scén si Jaume mohl odpustit, ale jinak ultimátní letní lázeň oka, všechno, co člověk od řízný exploatačky potřebuje. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (32)

  • Blake Lively (Nancy) začala natáčet 8 měsíců po porodu dcery James. Pro vyšvihnutí formy jí pomáhali dva trenéři a nutriční poradce. (Novotnak98)
  • Blake Lively o podmienkach počas natáčania: "Najťažšia časť spočívala v tom, že som musela nosiť vestu, aby miesto vyzeralo tropickejšie, ale v skutočnosti tam mrzlo, no nesťažovala som sa, pretože vlny ma pumpovali!" (Arsenal83)
  • Pre postavu čajky Stevena Seagull sa zvažovalo použitie CGI a bábky na základe presvedčenia, že by bolo mimoriadne ťažké vycvičiť takého vtáka, aby zapadol do filmu. To „vydesilo“ oboch producentov, Mattiho Leshema a Lynn Harrisovú, ktorí chceli, aby bolo vo filme umiestnené skutočné zviera. Počas hľadania miesta v Austrálii dokázala Blake Lively nakŕmiť skupinu čajok a v tom okamihu bolo rozhodnuté, že ich bude možné použiť vo výrobe filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama