Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

carly 

všechny recenze uživatele

Toto bolo take mile pohladenie po dusi. presne takto by mali vyzerat romanticke filmy. A YA filmy. Vztah hlavnych hrdinov bol krasny. Rodina Coveyovcoc ma chytila za srdce, rovnako ako aj Larine priatelstva. Kamera aj hudba boli uzasne a tie herecke vykony... Vsetci boli vybrani absolutne na jednicku. Ale Lana a Noah tomu celemu kralovali. Jednotlivo aj ako par. Ich chemia uveritelna a nenutena. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není žádná synopse tak jsem do toho šel pouze podle traileru, který mě zaujal. Z těch teenagerovských romantických komedií jedna z lepších nebál bych se dokonce nejlepší za poslední třeba 3 roky. Bohužel chybí zde absolutně humor (jsou zde jen tak cca 3 vtipy a jedna scéna s vysvětlováním o sexu, která je , ale zkopírována z jakéhokoliv dílu Prciček) a hvězda dole za feministické sračky (jak může být chlap gynekolog to má být ženská a podobné srance) a za kamarádku hlavní hrdinky, která byla dobrá kráva (řečeno slušně). ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :) ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Mě to potěšilo moc! Dlouho jsem neviděla kvalitně natočenou romantickou komedii, už jsem skoro přestala doufat, že nějakou novou uvidím. Ač jednoduchý a předvídatelný, tak vtipně a svižně natočený příběh, chemie mezi hlavními představiteli funguje a je to prostě milý! Atmosféra filmu mě navrátila do mých teen let. Nemůžu si pomoct, musím plnej počet :-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)
  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)

Reklama

Reklama