Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Petra321 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, ktorá má svoj príbeh, dej, obsah a dokonalé herecké obsadenie. Musím pochváliť tvorcov za to, že sa neskláňali k rasizmu a ako postavu Lary Jean obsadili kórejskú herečku. Ako bonus sme k príbehu dostali peknú hudobnú podložku a zaujímavý koniec. Hoci nebol neočakávaný, ale každopádne bol zaujímavý. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All The Boys I´ve Loved Before" je podľa mňa veľmi milý a dobre spracovaný romantický film, ktorý padol príjemne na toto doobedie. Myslím si, že v ňom máme veľmi milú hlavnú hrdinku, celkom milý príbeh a rozuzlenie, ktoré nie je najhoršie. A hoci sa všetko nedozvieme, tak by som povedal, že to asi ani nie je treba. Stojí to na atmosfére, ktorá funguje, romantike, ktorá je dobrá a hlavných hrdinoch, ktorí sú podľa mňa dobrí. Možno je tam kopec klišé a samozrejme aj nejaké tie predvídateľné situácie. Myslím, že tie to trošku sťahujú, ale nie je nejako výrazne. Koniec koncov, romantická linka je dobrá. Peter a Lara Jean majú dobrú chémiu, vedú spolu dialógy, ktoré úprimne môžu spájať a verím im to. A rovnako verím aj putu našich troch sestier. Funguje to dobre. Ako celok je to podľa mňa dobrý film. A človek môže pri ňom stráviť príjemné dopoludnie. Alebo aj večer. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke v podstate nič extra výnimočné, ale aspoň ten štýl akým to bolo podané ma celkom bavil. Atmosféra filmu bola naozaj vydarená a napriek očakávanému klišé sa na to pozeralo celkom dobre. Hlavná postava ostýchavej outsiderky Lary Jean, ktorá nás celým príbehom sprevádzala, bola naozaj sympatickou dominantou tohto filmu. Akurát to splynutie šedej myšky a hviezdy školy bolo na môj vkus dosť veľké klišé. Inak to skončiť snáď ani nemohlo... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama