Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Puštěno hned po Sierra Burgess Is a Loser, který se mi teda v porovnání líbilo víc. To All the Boys I've Loved Before jsem četla, takže jsem srovnávala, a i když ve filmu nejspíš nic zásadního nechybělo, přišel mi tak nějak divně prázdný. Hlavní hrdinka mě vůbec nezaujala a celkově mi přišlo, že chemie mezi hlavními hrdiny byla nulová. O konci, při kterém jsem si málem protočila panenky a zkroutili se mi palce u noh, radši mluvit nebudu. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Bohužel, první jsem četla knížku a ta je prostě mnohem zajímavější a jakoby o hodně víc vtáhne do děje. Tady nebylo spoustu věcí vysvětleno, proto se postavy nechovaly moc logicky a nebyl tam prostě ten background v podobě myšlenek. I osobnost Lary Jean mi přišla v knihách jiná, víc insecure a anxious než v tomto filmovém zpracování, stejně jako další věci, které pozměnili, např. timing některých událostí, její vynechanou autonehodu, chybějící kiss s Joshem a celkově chybějící chemie mezi nimi, dále takové neautentické špatně zahrané vztahy mezi sestrami, a hlavně - Kitty nedostala štěně, takže za mě o dost ochuzenější nejasnější verze, kam ale museli nutně nacpat happy end na závěr :/ raději jdu na druhou knihu a film asi tentokrát vynechám. ()

Reklama

Petra321 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, ktorá má svoj príbeh, dej, obsah a dokonalé herecké obsadenie. Musím pochváliť tvorcov za to, že sa neskláňali k rasizmu a ako postavu Lary Jean obsadili kórejskú herečku. Ako bonus sme k príbehu dostali peknú hudobnú podložku a zaujímavý koniec. Hoci nebol neočakávaný, ale každopádne bol zaujímavý. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama