Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Svěží, mladistvý, milý snímek. Přirovnala bych ho ke karamelkám. Rozpouští se pomalu na jazyku a nakonec se vám rozlije úsměv na tváři. Stejně jako u tohoto filmu. Romantika je servírovaná postupně a pomalinku a konec vše krásně pocukruje. Co dodat, myslím, že se tento film skutečně povedl, byť je primárně určen pro mladší diváky (teenagery). Herecké obsazení se mi velmi líbilo a hlavní postavy jsou prostě dokonalé, perfektně k sobě pasují. A scéna s vířivkou? Aneb jak do 3 minut vtisknout veškeré emoce a pocity, to vše umocnit hudebním pozadím. Spokojenost. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke v podstate nič extra výnimočné, ale aspoň ten štýl akým to bolo podané ma celkom bavil. Atmosféra filmu bola naozaj vydarená a napriek očakávanému klišé sa na to pozeralo celkom dobre. Hlavná postava ostýchavej outsiderky Lary Jean, ktorá nás celým príbehom sprevádzala, bola naozaj sympatickou dominantou tohto filmu. Akurát to splynutie šedej myšky a hviezdy školy bolo na môj vkus dosť veľké klišé. Inak to skončiť snáď ani nemohlo... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Toto bolo take mile pohladenie po dusi. presne takto by mali vyzerat romanticke filmy. A YA filmy. Vztah hlavnych hrdinov bol krasny. Rodina Coveyovcoc ma chytila za srdce, rovnako ako aj Larine priatelstva. Kamera aj hudba boli uzasne a tie herecke vykony... Vsetci boli vybrani absolutne na jednicku. Ale Lana a Noah tomu celemu kralovali. Jednotlivo aj ako par. Ich chemia uveritelna a nenutena. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama