Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke v podstate nič extra výnimočné, ale aspoň ten štýl akým to bolo podané ma celkom bavil. Atmosféra filmu bola naozaj vydarená a napriek očakávanému klišé sa na to pozeralo celkom dobre. Hlavná postava ostýchavej outsiderky Lary Jean, ktorá nás celým príbehom sprevádzala, bola naozaj sympatickou dominantou tohto filmu. Akurát to splynutie šedej myšky a hviezdy školy bolo na môj vkus dosť veľké klišé. Inak to skončiť snáď ani nemohlo... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není žádná synopse tak jsem do toho šel pouze podle traileru, který mě zaujal. Z těch teenagerovských romantických komedií jedna z lepších nebál bych se dokonce nejlepší za poslední třeba 3 roky. Bohužel chybí zde absolutně humor (jsou zde jen tak cca 3 vtipy a jedna scéna s vysvětlováním o sexu, která je , ale zkopírována z jakéhokoliv dílu Prciček) a hvězda dole za feministické sračky (jak může být chlap gynekolog to má být ženská a podobné srance) a za kamarádku hlavní hrdinky, která byla dobrá kráva (řečeno slušně). ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ja som zamilovaná! Takto si predstavujem romantický film pre mladých! Medzi hercami to iskrí, až je to životu nebezpečné a všetko klape, ako má :) A ako filmový neodborník, ale zato odborníčka na romantiku, si dovolím dokonca tvrdiť, že toto sa raz bude považovať za klasiku, presne ako niektoré osemdesiatkové dielka. Lana je ako Lara Jean dokonalá, ten jej roztomilý ksichtík nejde nemilovať. A Noah alias Kavinsky? OMG! Je niečo viac, po čom 16-ročné, zúfalo romantické, dievča túži?! Ok, už som kľudná... takže... nie je nad čím rozmýšľať, treba si to pozrieť a pomaly sa zamilovať tiež :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama