Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně znepokojující psycho. Depresivní atmosféra od samého začátku, úplně mě vnitřně ničilo se dívat na hlavní postavu, jak se mu rozpadá život, takovým způsobem jako zde. Perfektní casting, scény s krásnou Dakotou opravdu nepříjemný, celkově celá ta atmosféra zničující. A ten závěr se šváby, uff. Tohle mi sedlo a zůstane v hlavě ještě pár dní. Výborný, určitě chci někdy vidět ještě jednou. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Film se rozjíždí celkem normálně a námět s děsivým videem v zapomenutém mobilu není špatný. Jenže tvůrci někde v polovině, jako by se nemohli rozhodnout, zda se vydají cestou spíše na psychiku, nebo zkusí nějaký ty efekty. Nakonec se nevydali ani jednou, a tak na konci sledujete neskutečnou kravinu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Žánrově nezařaditelná moderní lovecraftovská artovka, která si momentálně nasbírá tuny šťavnatejch hejtů na světovejch filmovejch databázích, aby se z ní za 40 let stala nefalšovaná kultovka. Oblíbenej film Muldera a Scullyový! [Tunel sem pochopitelně dokoukal až do úplnýho konce, jako každej z vás tady.] ()

misbos odpad!

všechny recenze uživatele

Balada o baru plném sepse, zanícených uzlinách, a digišvábech - aneb - když už na začátku máváte Conradem jako praporem, zkuste příště bejt aspoň z desetiny tak dobrý jako on. Protože vzít Srdce Temnoty, Lovecrafta, pár cool slov (voe Gnose??!!... jako vopravdu??!!), pár polovičatejch nedomyšlenejch nápadů, vlastní nadutost, naházet to na hromadu bez ladu a skladu, a říct: "Čumte, jak jsme dobrý!" , to fakt nestačí. To si můžete tak leda narvat do "portálu". Nula, Vy nuly. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sú režiséri, ktorí v snahe vytvoriť snímok, čo sa pomerne líši od klasických klišé riešení, zabudnú na detaily a na udržanie kompaktnosti filmu. Film B. Anvari na prvý pohľad je dostatočne iný od ostatných respektíve je viditeľne odlišný od priemeru. Avšak po jeho skončení máte pocit chýbajúcich prepojení, máte v hlave (v tomto prípade) veľa nechcených otázok, chaos a hlavne nekorektne uzatvorený príbeh. V tomto prípade sa snažíte aspoň nájsť niečo, do ktorého sa môžete chytiť: to by mohlo byť napríklad „herecké výkony“. Avšak ani tu sa nedočkáte tzv. „lepšieho pocitu“. A. Hammer sa síce snaží, ale ten „performance“ nie je ono. Na „vedľajšej koľaji“, „pre zmenu“, sa taktiež nestane nič významného. Art movie, ktorý osloví len veľmi málo ľudí. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)

Reklama

Reklama