Reklama

Reklama

Útok šestihlavého žraloka

(TV film)
  • USA 6-Headed Shark Attack (více)

Partnerský kurz sebepoznání a důvěry se zvrhne v boj o holý život. Na skupinu totiž zaútočí zmutovaný šestihlavý žralok. Je třeba stvůru zlikvidovat a přežít... Ve vodách vzdáleného Isla nyní hlídkuje monstrózní šestihlavý velký bílý žralok ve tvaru hvězdice, hladový po šťavnatém lidském mase a s jednou hlavou větší než už tak strašný podvodní zabiják v Útoku pětihlavého žraloka. Corazon, u pobřeží Mexika. Tam je Williamův údajně klidný ústup párů napaden, protože vyvinutý vodní predátor šíří hrůzu na nečekaných místech a požírá naprosto nepřipravené návštěvníky jednoho po druhém. Ale kdo stojí za zmutovaným žacím strojem? Přestane někdy noční můra? (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Všetko toto mnohohlavé žraločie šialenstvo začalo, keď béčková americká filmová spoločnosť The Asylum vyprodukovala v roku 2012 film "Útok dvojhlavého žraloka". O tri roky neskôr to už bol "Útok trojhlavého žraloka". Štvorhlavý žralok sa nekonal a rovno bolo v roku 2017 natočené tretie pokračovanie s názvom "Útok päťhlavého žraloka". A ja som si vtedy položil otázku, že čo bude nasledovať. Koľko hláv bude mať pažravé, vražedné digitálne morské monštrum v prípadných ďalších dieloch? V tomto snímku, z roku 2018, ktorý som si dnes pozrel, znova pribudla jedna hlava. Zhliadol som "Útok šesťhlavého žraloka". "6-Headed Shark Attack"!!! Stále je to však to isté. Hlúpy scenár, mizerní herci, podradná réžia a primitívne filmové triky. Kvantita nezvýšila kvalitu. Takže tak ako predchádzajúcim dielom, tak i tomuto dám iba jednu malú hviezdičku. * ()

Erutan_Revol 

všechny recenze uživatele

Z pomalého úvodu by člověk mohl získat dojem, že to nakonec nebude až tak hrozně špatné, jak dopředu očekával a že to nakonec bude jenom nudný film bez tempa. To se změní, když žralok (tedy CGI model z malování, kterého bych možná vytvořil lépe já bez jakékoliv znalosti počítačové grafiky) začne v absurním tempu v nesmyslných situacích vraždit. Naprostý vrchol toho je klišé, kdy žralok vraždí celé páry, těsně potom, co se usmíří. Díry v ději typu blížící se bouře, která má zatopit celý ostrov a následně je po zbytek filmu krásné počasí ani nekomentuji Epická hudba a hrdinské monology postav tomu nasazují korunu a tak to skoro vypadá, že se film chce brát vážně. Zabraňuje tomu naštěstí naprosto očividná nereálnost scén s útokem žraloka a to hned v úvodní scéně, Člověk tak s klidným svědomím ví, že sleduje něco, o čem si jsou autoři dobře vědomí, že slouží jen jako zábava pro zhulené. S klidem tedy můžu zařadit film někam na úroveň Žraločího tornáda. 4/10 ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Šestihlavá žralok-hydra, co chodí po zemi jako pavouk za použití čtyř hlav a sama si odkousne zabitou hlavu, aby ji mohla zregenerovat? Nádherně ujeté, to já rád, tady se Asylum zase příkladně utrhli ze řetězu. Jen je trochu škoda, že ta sebeparodie a až bláznivě komediální prvky nevyplňují ve větší koncentraci také první půlku stopáže. Kdyby Brandon Auret méně vzlykal a tesknil po bejvalce, a více odsekával žraločí hlavy, bavili bychom se všichni o něco více...a stejně tak bychom se bavili více, kdyby se začátek věnoval více žralokovi a jeho alotriím, a méně hloupé outdoorové terapii pro páry. Jako jo, jsou tu kozaté holky v upnutých neoprénech a místy to je až lahůdkově sebeironické (vedoucí terapie je sám po rozchodu a podaří se mu akorát tak jeden ze vztahů definitivně rozbít, a zbylé nechat sežrat), ale tady nebylo na co čekat, tohle měla být zběsilá brakoidní palba hned ze začátku. Proto jen tři hvězdy...byť za druhou půlku bych s radostí dal plnotučných odpadových pět (included asi nejvtipnější scéna zabití žralokem v historii sharksploitation filmů). ()

carodejb 

všechny recenze uživatele

Neskutočná blbosť, ale zároveň tak dobre som sa dávno nenasmial. Neviem, čo bolo v predchádzajúcich filmoch, ale "kreativita" (a aj kreativita) tvorcov pri snahe "za čo najmenej natočiť najviac cool blbosť" ma vedela prekvapiť. Zlatým klincom je scéna, keď sa žralok prechádza po súši a odtrhne si hlavu aby ju hodil do týpka. jednoducho mi to vzalo reč.6 panákov rumu tiež pomohlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americká akční žánrovka „6-Headed Shark Attack“ přinese to, co od ní očekáváte. Jednoduchou zábavu, ale s tím, že herci se vás snaží přesvědčit, že i pro podobné filmy je třeba něco obětovat. Teď nemyslím čest, nebo něco, ale ten čas, kdy jsou zde scény, které skutečně chtěly po hercích trochu víc. A v rámci možností to předvedly. Neoriginální, prvoplánové, ale snesitelné. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama