Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Mínusy: Klišovitý a předvídatelný příběh. Průhledná propagace prostých a rodinných hodnot (trochu i nebezpečná, protože pán byl - myslím - vdovec, nikoli rozvedený). Plusy: Ale proč ne - bylo to milé a těm děckám jsem to přál (vč. pointy nakonec). Nenudilo ani po opakovaném zhlédnutí. Hawnová zvládla levou zadní proměnu své postavy a byla věrohodná v obou polohách. S Russellem měla velmi příjemnou chemii. A její zápolení s motorovou pilou mě vždycky spolehlivě rozesměje. Hodnocení: 74%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jena z najvydarenejších romantických komédií. Asi najmä preto, že je vyslovene bláznivá až slapsticková a nikdy sa netvári, že by chcela v niečom zodpovedať realite. Postavy sú paradoxne tak nejak správne jednorozmerné, ale sú veľmi aktívne, čo je veľký klad. Všetko je prehnané, maximálne nereálne a absolútne mimo. Pokiaľ ste ale suchári a chcete riešiť logiku, tak sa filmu rozhodne vyhnite. Tvorcovia majú ten správny nahľad a ešte mi nedá nepodotknúť, že Marshall nakrútil o tri roky neskôr síce slávnejšiu romanťárnu, ale úplne odlišnú. Mne je sympatickejšie padanie cez palubu ako kúpanie sa vo vani s walkmanom. ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě skvělý. Jako malá jsem to párkrát viděla v televizi a nikdy jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ten film, kde byla ta namyšlená ženská, která potom vypadla z lodi a ztratila paměť. Je to geniální, takových filmů by mělo být o hodně víc, měl by jimi být přeplněný internet, aby se lidé měli na co dívat, jelikož tohle mně prostě baví. Je to vtipné, zábavné, rodinné, romantické, má to nápad a má to hlavu i patu. Bravo. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Povedená a příjemná romantická komedie, kde to mezi Goldie a Kurtem pěkně jiskří. Člověk si jejich postavy s postupem děje oblíbí a začne si říkat: "Ať se jí ta paměť už nikdy nevrátí!". Humoru je tu dost, romantika se tu také najde, ale v přijatelné míře, a celý film ubíhá v příjemné pohodě. Bohužel celou tu pohodu filmu v závěru kazí to klišovité a přehnané finále na moři. Přišlo mi, jako kdyby tam to finále bylo vložené z nějakého laciného romanťáku od Rosamunde Pilcherové... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevím sice, kdo jsem, ale jsem si jistá, že mám právníka." Nezaplacených 600 dolarů a ztráta paměti se může hodně prodražit. Já jsem se tedy bavil, když Dean s chlapci rozehrál před Joannou alias Annie své divadlo a umožnil jí vidět život z jiné perspektivy. Kdyby si ovšem nějaká věčně nespokojená odbornice na kaviár takhle vytřela zadek se mnou, tak bych jí anonymně vynadal, propíchal špendlíkem její voodoo panenku a možná bych jí i nějaké to hnědé kokino před dveřmi vyrobil, ale Deanova pomsta byla lepší, zábavnější a navíc mě vždycky uspokojí vysoustružení fajn člověka z učebnicového snoba. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno