Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roztomilo naivná americká komédia so sympaťákom Kurtom Russellom v hlavnej úlohe. Partnerkou v tomto filme mu je fešná Goldie Hawn. Pristane im to spolu. Jednoduchá zápletka so stratou pamäti, trocha romantiky, absencia, dnes tak obľúbeného, fekálneho humoru, robia z tohto titulu príjemnú komédiu. I filmársky je to dobre zvládnuté, takže dávam tri hviezdičky. V žiadnom prípade to nehádžte "Přes palubu", oplatí sa to pozrieť. *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevím sice, kdo jsem, ale jsem si jistá, že mám právníka." Nezaplacených 600 dolarů a ztráta paměti se může hodně prodražit. Já jsem se tedy bavil, když Dean s chlapci rozehrál před Joannou alias Annie své divadlo a umožnil jí vidět život z jiné perspektivy. Kdyby si ovšem nějaká věčně nespokojená odbornice na kaviár takhle vytřela zadek se mnou, tak bych jí anonymně vynadal, propíchal špendlíkem její voodoo panenku a možná bych jí i nějaké to hnědé kokino před dveřmi vyrobil, ale Deanova pomsta byla lepší, zábavnější a navíc mě vždycky uspokojí vysoustružení fajn člověka z učebnicového snoba. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hlavní dvojka si "rozuměla" už od první chvíle, asi i kvůli toho, že Russell s Hawn už spolu nějakou dobu žili na společné hromádce. Především Hawn dokázala zahrát svou roli perfektně. Příběh možná trochu předvídatelný ale na druhou stranu poutavý. Romantika jak má být. Spolu s Pretty Woman nejlepší filmy od Marshalla. ()

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komedie s bourákem a mým oblíbencem Kurtem Russellem. Goldie je tady až nečekaně snesitelná a do všeho hraje skvěle vidlácký soundtrack od Alana Silvestriho. S ohledem na to, že Marshalla po slaďoučkéé a alergii vyvolávající Pretty Woman moc nemusím, tady dávám palec jednoznačně nahoru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama