Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

laik_60 

všechny recenze uživatele

ani som nevedel, ze to bol prvy hanksov film, a ked .. tak klobuk dole, hanks si to uzil a s nim aj ja. Scenar a myslienka filmu bola zaujimava, aj ked nie stara, ale v podani Hanksa celkom fajn zahraté. Je sice pravda , ze v druhej polovicke to zacalo troska stagnovat, chcelo to este nejaku dalsiu motivaciu, ale aj tak som sa pobavil. Ten film ma vyslovene rodinny chartakter, rovnako ako u golfistu aj u nas to moji potomci radi pozeraju :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozerám na tunajší plagát k filmu a čítam jeho dej, neveril by som, že by som mohol dať tomuto filmu viac ako dve hviezdy. Hanks je proste nesympatický. Už od začiatku jeho kariéry. Ale vie si dobre vyberať scenáre. Big je komédia, ktorá má šarm, je vtipná a Hanks je v nej presvedčivý. Len akosi neverím, že keď má už trinásť, tak ho stále viac zaujímajú počítačové hry, ako telo Elizabeth Perkins. To ma napadlo, keď som videl film ako 14 ročný. Ale je to rodinná komédia, tak nebudeme zbytočne hľadať chyby. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělý výkon Toma Hankse. Téhle 80kové klasice jsem se dlouho vyhýbal. V podstatě příběh je dost jednoduchý. Z 13-ti letého kluka se přes noc stane dospělý. To mu samozřejmě přináší spoustu nepříjemných a komických situací. I tak se mu ale z toho podaří vytěžit maximum. Vše se změní až ve chvíli, kdy pozná lásku. Bude chtít být zase dítětem, nebo důstane dospělý. Kvůli některým momentům určitě stojí za to film vidět. Je to sranda. "Vždycky mě přitahovaly sopky." :D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Tom Hanks, námět, příběh -závěr mohl být klidně rozšířen/// Velice milý film s příjemným dějem a s kouzelným herectvím Toma Hankse u kterého mě ani nenapadlo, že by to mohl jen hrát. Jako rodinný film tento snímek velice boduje a troufám si říct, že se bude líbit skutečně všem./// Celkem 80%/// ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Po par rokoch zhliadnute opat a podobne pocity ostali ako prvykrat. Vyborny napad, vela vtipnych a trefnych scen. Hlavne ma pobavila a vycarila usmev obchodakova scena s hranim na klavir. No posledna tretina, prilis romanticka, tomu nepridava. Vacsina filmu je u mna na 4* , no pomale tempo a presladeny zaver ubera hviezdu a film hadze do priemeru. Ale aj tak ako oddychovka po dlhom pracovnom dni neublizi. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Fotbalový dres NY Jets s číslem 99, ve kterém jde Susan (Elizabeth Perkins) do postele, nosil v té době Mark Gastineau. (HellFire)
  • Přesně na místo, kde ve filmu stál automat na předpovědi, byl později ve skutečnosti umístěn automat na Pepsi Colu. (Ruuzha)
  • Penny Marshall se stala první režisérkou, jejíž film utržil v Severní Americe přes 100 milionů amerických dolarů. (HellFire)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama