Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

To poslední, co (bych) chtěl, je tohle vidět znova. Fakt ne. Už to tady napsali, popsali a rozebrali mnozí přede mnou. Takže stručně. Je to sračka. Nemá to valný smysl. Já mám Anne Hathaway celkem rád, ale tady mě nějak moc ani ona nebrala. V podstatě jsem to celé nějak nechápal. Asi se to má odehrávat v době války v Nikaragui, o které nevím skoro ani to, že byla. Zbraně, drogy, zmatený fotr, dcera kdesi v nějakém internátě nebo co to bylo, novinářka má práci v novinách, pak najednou nemá, dle instrukcí tatíka, který to asi v hlavě moc v richtiku nemá, letí předat nějakou zásilku zbraní kamsi do nějaké středoamerické prdele v džungli, dost se diví, že jí nikdo nechce zaplatit, pak někam prchá, pak je zase někde úplně jinde, pak je najednou tatínek mrtvej, což si přečte v nějakých novinách kdoví kde, střílení nejdřív kolem ní a nakonec do ní, fakt docela slušnej maglajs, kdo s kým proti komu, proč a za kolik, těžko říct. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

normálně mám tyhle retro novinářsko-politické-něco dramata rád,ale kde nic není ani smrt nebere.Režisérka si evidentně ukousla větší sousto než byla schopna zvládnout a výsledkem je velmi vážně se tvářící nuda,kde jeden uspávací dialog střídá druhý.Vydržel jsem sledovat asi do poloviny,aby mi po poměrně dlouhé době došla trpělivost a zbytek filmu jsem lehounce přetáčel...20% ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně obsazené drama, ovšem neskutečně mizerně natočené. Silně průměrný děj, absolutně bez atmosféry a zvratů, působí velmi zmatečně a místy ani moc nedává smysl. Film jako takový nemá žádný spád, je jedna velká nuda, kterou bohužel nezachrání ani již zmíněné slibné herecké obsazení. Herci, díky nemožnému scénáři, podávají zcela průměrné výkony a vůbec nemají čím zaujmout. Tohle je od Netflixu opravdu velký přešlap a další zbytečné, mizerně natočené krimi-drama. 0/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Její tatík byl vždycky poděs, dcerka měla smysl pro dobrodružství a coby novinářka s morálními hodnotami procestovala na počátku 80. let minulého století mnoho nebezpečných míst Střední Ameriky. Přinášela zprávy ze Salvadoru, Kostariky, Hondurasu nebo Nikaraguy, chudých států, mezi kterými často panovalo značné napětí. S filmem a jeho napětím je to podstatně slabší. A naneštěstí se bude nakonec hlavně mluvit než střílet. Reportérka tak nějak musí po matčině smrti a otcových zdravotních trablech převzít jeho kšefty. A začne fušovat do prodeje samopalů a nášlapných min. A řešit řadu dalších „potíží“. Motivace postav šla mimo mě, celé se to tvářilo zatraceně naléhavě a sofistikovaně, dialogy uspávaly a režisérka Dee Rees vlastně už minule (Mudbound) naznačovala něco ve stylu „točíme důležité téma, dejte nám ceny.“ Mnohé scény bych zhutnil, jiné úplně vynechal. Na emoce zapomeňte. Místy jsem se nechytal. Anne Hathaway se snaží. Asi jako jediná. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Z produkce Netflixu zas někdo změknul k naplnění televizního seznamu a utrousil peněženku, ukecal řadu zajímavých hereckých hlav, které složitě odříkávají kudrlinkový text k tomu, aby se děj někam nenápadně posunoval. Nemá to sexapeal, nemá to dramatický tah, k postavám těžko přirostete, každá tam má svůj až umělecko-prudérní řečnický patost a pak někam zmizí. Má to dojmuvšího Dafoeho a obtloustlého Afflecka, který všechno jako správný americký patriot zamete pod koberec. Linka vám nakonec dá smysl, ale takovým zbytečným a citově nesourodým způsobem..30% PS: příště to paní režisérko zkuste na Edwarda Zwicka. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama