Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že už potřetí v řadě vypadám jako věčně nespokojený divák, ale ani zprvu dobře vypadající, byť trochu starosvětský thriller The Informer neukojil mé touhy po řádném snímku a se spoustou neduhů, které nemůžu odpustit, i tentokrát pouze za tři. Joel Kinnaman je sice bůh, ale logickými lapsy přeplněný film sám utáhnout nedokázal. O prapodivném ukončení ani nemluvě. [viděno na Prime Video 9.9.2023] ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....tá úvodná premisa prečo sa mládenec dostal do basy to písal asi scenárista-učeň....potom šéf polskej mafie je v USA-povedzme -ale predtým si v Polsku odpykal 20-ročný trest-a takéhoto pustia do USA ? ....inak celkovo nuda, taká neakčná krimi....ten distribučný názov  filmu (kto to vymýšľa???)   odpovedá kvalite filmu.... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Udavači to nikdy nemali ľahké. Ak ide o infiltrovaných agentov, priamo zamestnaných v policajných zložkách, tí akú-takú istotu majú. Avšak udavači z druhého brehu (z podsvetia, z väzenia) sú obetovaní kedykoľvek, ak to poslúži karieristickým hajzlom v manažmente polície. No a o jednom takom, na ktorého sa všetci vyprdli, je tento vcelku inteligentne nakrútený film, ktorý sa nespolieha len na akciu, ale skôr na životné peripetie hlavného hrdinu. Tomu, ak je pravda, čo medzi rečou povie o svojom osude, sa sudičky pri pôrode obrátili chrbtom. Skvelý je nie úplne jednoznačný záver. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to takový půl napůl, prostřední část filmu celkem dost nudí a atmosféra v base zhoustne moc pozdě a moc krátce, film navíc tráví víc času mimo basu než uvnitř s hlavní postavou a tim pádem to člověka vytrhne z dění každejch pár minut. Fajn obsazení si odehraje svoje, tam jsem problém neměl. Trochu mi to připomínalo Shot Caller kde ovšem Nikoláš kopal jen za sebe bez zbytečný vomáčky, to by zde výrazně pomohlo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama