Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rád fandím hrdinom, ktorý nepravom sedia v chládku a tento príbeh mi to ponúkol. Určite to mohlo byť aj lepšie, strhujúcejšie, vyšperkovanejšie, no bavilo ma to a nenudil som sa takmer do konca. Prvá polka sa trošku pomalšie rozbieha, ale ta druha je pekne drsná a napínavá. Joel Kinnaman, tak ako aj zvyšok castingu perfektne zapasoval. 75% - 4* ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je zpackaný film...Je plný klišé a ničím novým nepřekvapí...Schéma, kdy je dobrý člověk chycen do pasti mezi FBI, mafii a ještě NYPD a musí si pomoct sám je stokrát viděné...Jó, prostě od Shot callera je těžký natočit sqělý vězeňský film...Plus filmu je sympaťák Joel Kinnaman a to je asi tak všechno...Pro nenáročného diváka to bude, ale pecka...Za mě 65% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný film nie kvôli krvi, ale kvôli fakt že dramatickej rovine a veľkej uveritelnosti. Nehrá sa to na žiadnu veľkú akciu ani krvák, hrá sa to na svinskú realitu. Pre toto by som nikdy nerobil informátora. Pre mňa osobne veľmi dobrý tvrdý film. A Joel Kinnaman je dobrý prehliadaný herec. Objektívne za štyri hviezdy, z dôvodu nízkeho hodnotenia na ČSFD dvíham o jednu hore. Takýchto filmov treba viac a treba to aj náležite oceniť. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi / vězeňské drama zaháčkovalo dobře rozjetou zápletkou, kdy spolupracujícímu informátorovi Joelu Kinnamanovi věříte zájem vymanit se ze zločineckého podsvětí. I za mřížemi si dokázal (poctivě) jít za svým, bohužel dojel (on i celý příběh) na jednorozměrné vedlejší postavy na straně zákona, jejichž proměnné postoje měly naopak základy velmi mělké. K závěru přibylo zkratek a „happy“ rozuzlení už se bezradnému scénáristovi z uvěřitelnosti poněkud vymklo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno