Reklama

Reklama

Elita

(seriál)
Trailer 1
Španělsko, (2018–2024), 54 h 34 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Danna Paola, María Pedraza, Itzan Escamilla, Mina El Hammani, Shani Atias, Irene Arcos, Ester Expósito, Ainhoa Santamaría (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (77)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Jako asi to má celkem potenciál, ale herci jsou dost nesympatičtí. Hodně jsem sázela na Miguela Herrána, protože jako Rio v La Casa De Papel mě celkem bavil, ale tady prostě ne. Zato bych ale vyzdvihla Ester Expósito, protože roli "ledový královny" hraje velmi dobře. Zápletka docela zajímavá, ale trochu víc bych na to přitlačila, chvílema se to dost táhne. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Předpokládám, že velkou roli tu hraje i španělština, myslím si, že v angličtině by seriál nebyl tak dobře hodnocený. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co napsat k celému seriálu... Vše jsem detailně napsal v recenzích k jednotlivým sériím. Zajímavá koncepce, styl vyprávění a hlavní zápletka (zločin), což seriál povyšuje nad obyčejný seriál o milostných radostech a slastech dospívajících, byť z vyšší třídy. Bez toho by to byla opravdu kombinace Beverly Hills a Školy zlomených srdcí. Daří se to dobře skloubit, i když milostných scén by mohlo být mnohem méně. První dvě série velmi dobré, třetí slabší a ve čtvrté je tam zločin jen tak mimochodem a to hlavní je co nejvíce milostných scén. Ta už neměla vzniknout. Howgh! ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Ano je to telenovela, ale dobrá telenovala, s dobře napsanými charaktery. Každá postava má svoji osobnost. Příběh se sice uzavře až na konci třetí série, ale klidně by mohl seriál končit už po první sérii či druhé sérii.  Po skončení třetí série vám bude smutno a budete mít pocit, že jste s postavami prošli něčím velkým, se silným emocionálním dopadem a bude vám líto i hlavního padoucha. Skvělá písnička na konec ->https://www.youtube.com/watch?v=ncB6XOZevLc ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

90%. Elite je v některých jednotlivostech nejistý, skoro až slabý, ale jako komplex, narativně i charakterově, může konkurovat těm nejlepším (a nejdražším) seriálům současnosti. Španělsko zkrátka boří mýty o nedostižnosti americké hybridní tvorby, a třebaže Elite má řadu hluchých momentů, vyvíjí se pomalu (na vkus mnohých až příliš pomalu) a může mu čas od času chybět dynamika, vyvažuje tyto nedostatky pestrými charaktery, dobovým a velmi inteligentním scénářem a uměním pracovat s emocemi. Díky tomu mu dokážu odpustit i nedostatek odvahy šokovat ve finálních rozuzlení. Zatím dobrá práce. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami a nakonec jsem se rozhodla pro pět. Seriál Élite mi přirostl k srdci, postavy jsem si oblíbila a už teď se těším na další řadu. Příběh je zajímavý a dá se říct i rozzuzlení první řady. Za mě obrovský potlesk za hudbu v seriály, ty songy jsou úžasně zvolené. Myslím, že španělský Netlix zabodovala už teď se těším s čím dalším se vytasí. ()

Galerie (280)

Zajímavosti (9)

  • Na halloween párty se objeví lidé převlečeni v Dálího kombinéze, které využívala parta zlodějů v La casa de papel (od r. 2017). Právě v seriálu La casa de papel hrál Nano (Jaime Lorente) hlavní roli Denvera, představitelka Mariny (María Pedraza) zde ztvárnila roli Alison Parker. (zrpi)
  • Pieseň, ktorá hrá v 1.sérii na oslave konca školského roku a v 3. sérii na maturitnom večierku, je "Forever" od CHVRCHES. (QooBo)

Reklama

Reklama