Reklama

Reklama

Elita

(seriál)
Trailer
Španělsko, (2018–2024), 54 h 34 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Danna Paola, María Pedraza, Itzan Escamilla, Mina El Hammani, Shani Atias, Irene Arcos, Ester Expósito, Ainhoa Santamaría (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (Netflix)

Recenze uživatele bicekz k tomuto seriálu (2)

Elita (2018) 

Zajímavý seriál. Dal by se rozložit na takové dvě hlavní složky - vývoj vztahů a vyšetřování vraždy. Složka vývoje vztahů mi přijde hodně opakující se, ale zároveň musím uznat, že umí překvapit. Vyšetřování vraždy je také velmi zajímavé, hlavně závěrečné rozuzlení. Pokud se Vám alespoň trochu líbila 1. série, doporučuji to dokoukat minimálně do konce třetí, kde se uzavře vražda Mariny. 4. série je takový částečný restart, ale za mě velice zajímavý, který nepostrádá nic, co předchozí řady. Další série jsou každá zajímavá něčím jiným. V každé sérii přijde několik nových postav, po sérii se jich několik ztratí. Už mi to přijde trošku nekonečné jak ordinace. Ale 8. série by měla být poslední, tak to už dokoukám. ()

Válka (2022) (S06E04) 

Velice zajímavý díl zaměřený na city diváků. Dává mi naději, že tato (a další) série Elity nejsou jen farmou na peníze, jako se mi to zdálo u 4. a 5. série. Nechci spoilerovat, ale nechápu, proč pachatel autonehody jel v levém pruhu, ve Španělsku jezdí vpravo. Tipl bych to na chybu režie. ()

Reklama

Reklama