Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rada pro všechny. Čím míň budete o filmu vědět tím líp pro vás. Nečtěte recenze (takže vlastně ani tu moji) a už vůbec se nedívejte na trailer. Já si přečetl zdejší obsah z kterýho sice není člověk moc chytrej (ale to je jenom dobře) a stačilo. Sice se mi do snímku moc nechtělo ale nakonec to bylo něco ...WOW. Myslím si, že tenhle film dostál svýmu názvu. Perfektní. Kdyby film skončil po 45 minutách nikdo by nemohl říct ani popel. AAle on jede dál a diváka vodí jak loutku v loutkovým divadle. Za mě tady prostě není co řešit. Plnej počet. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Zase jednou platí, že čím méně tušíte, tím lépe. Proto vám úplně bude stačit info, že je to o cellistce Charlotte, která se po deseti letech vrací do (jí velmi dobře známé) komunity hudebníků. Ti ji přijmou s otevřenou náručí a nesmělá dívka se na první pohled zakouká do mladé a atraktivní Elizabeth, která také hraje na ten obří hudební nástroj. Čeká vás napínavá hra plná twistů (ne, vážně vám po deseti minutách nebude jasné, co se bude dít a jak to dopadne), nenaplněných tužeb, lásky, nenávisti, hnusu a vyšinutých lidí. Allison Williams je tu skvělá, btw. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix nám vypustil očekávanou novinku a po delší době rozhodně solidní psycho thriller, o kterém platí čím méně víte, tím lépe. Film je plný nečekaných překvapení a zábavných zvratů, které si hezky pohrávají s divákem. Je to slušně natočené, dobře zahrané, poměrně originální, ve finále i hezky ostré a hlavně celý film má zvrácený podtón. Netflix si zaslouží rozhodně obdiv, protože tempo s jakým vypouští filmy je obdivuhodné. Doporučuji. Po delší době slušný kus.75% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V Netflixe im to s filmovou tvorbou príliš nejde, je potom príjemným prekvapením, ak narazíte na kúsok, pri ktorom si nepoviete, že je to ako niečo ďalšie od Netflixu. Ide síce o komerčný mindfuck triler, kde niektoré zvraty predpokladáte, ale ubieha rýchlym tempom, stále sa niečo deje, mení sa rozprávač a niektoré scény vidíme z dvoch uhľov pohľadu. Nebol som síce nadšený, ale posledný záber vo mne vyriešil dilemu, či dať iba tri hviezdy alebo štyri. Jednoducho všetko sa vo filme uzavrelo, neostali otvorené otázky, čo je v tomto prípade dobre, pretože na obrazovke nevznikol chaos, ako to často u podobných trilerov býva. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama