Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle mě upřímně mile překvapilo.. Je to nápadité, rafinované, místy sexy, místy černohumorné, chvíli sugestivně nepříjemné, kapku podvratné, dobře vycastingované a zahrané... Prostě jsem si to fakt užil a myslím, že to není jen tím, že mě odjakživa vzrušuje pohled na hezkou ženskou hrající na violoncello. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 45 minút je 5 hviezdičková záležitosť. Luxusná eroticko-koncertná scéna s orgazmom na konci má už teraz miesto v mojej osobnej topke, a tá tiesnivá nákazová atmosféra má tiež hodne do seba. Potom sa to posere. Nie, plán bol evidentne natočiť hračičku a že si tým sami podrazia nohy asi nikomu nevadilo. Všetky pointy sú pritiahnuté za vlasy a ja môžem len snívať, o tom čo keby (heč!), stále sa ale jedná o výborne natočený a bez váhania najzábavnejší film minulého roku. Guilty pleasure jak krááva. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

V Netflixe im to s filmovou tvorbou príliš nejde, je potom príjemným prekvapením, ak narazíte na kúsok, pri ktorom si nepoviete, že je to ako niečo ďalšie od Netflixu. Ide síce o komerčný mindfuck triler, kde niektoré zvraty predpokladáte, ale ubieha rýchlym tempom, stále sa niečo deje, mení sa rozprávač a niektoré scény vidíme z dvoch uhľov pohľadu. Nebol som síce nadšený, ale posledný záber vo mne vyriešil dilemu, či dať iba tri hviezdy alebo štyri. Jednoducho všetko sa vo filme uzavrelo, neostali otvorené otázky, čo je v tomto prípade dobre, pretože na obrazovke nevznikol chaos, ako to často u podobných trilerov býva. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Zase jednou platí, že čím méně tušíte, tím lépe. Proto vám úplně bude stačit info, že je to o cellistce Charlotte, která se po deseti letech vrací do (jí velmi dobře známé) komunity hudebníků. Ti ji přijmou s otevřenou náručí a nesmělá dívka se na první pohled zakouká do mladé a atraktivní Elizabeth, která také hraje na ten obří hudební nástroj. Čeká vás napínavá hra plná twistů (ne, vážně vám po deseti minutách nebude jasné, co se bude dít a jak to dopadne), nenaplněných tužeb, lásky, nenávisti, hnusu a vyšinutých lidí. Allison Williams je tu skvělá, btw. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[15%] Dokonalost byla, když jsem u toho filmu vypil dvě pivka, ale film jako takový? Ten už mi moc dokonalý nepřišel. A tím bych mohl i komentářem skončit. Vůbec mě to nebavilo. 1/3 filmu byla nudná, děsná, pak se uprostřed něco dělo, ale mou pozornost si to neudrželo. A to ani ve finále, které chvílemi dává smysl, ale já se nudil a usínal u toho. Ani žánrově to není v ničem dobré. Postavy mi taky vadily, takže odpad nedám, ale daleko to k tomu nemělo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama