Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbeh Annabelle 3 je v horšom prípade na úrovni dielu televízneho seriálu, v lepšom na úrovni ikstého pokračovania série z osemdesiatych rokov tesne pred jej ukončením alebo presunutím na video (niečo ako Poltergeist 3). Je to ok remeslo, ale strašne bezpečné, predvídateľné a prázdne. Na takéto veci v osemdesiatych rokoch chodili deti a teraz to dostane R? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film nemá čo nove ponúknuť, všetko už niekde bolo a hlavne sa mi zdá, že režisér čerpal inspiráciu z The Haunting 1 seria. Videl som tam veľa podobností. Lakačky nulové a atmosféra okrem tej hnusne temnej pivnice, tam veru nebola. Ale najväčšiu chybu vidím v tom, že keď sa začali zjavovať tie ohavy, nikto neprišiel k ujme na zdravý. Horor bez mŕtvych, je ako voda bez rýb. Škoda toho, že sa režisér troska neodviazal a okrem predvídateľného strašenia nám toho viac neponúkol. A to po vizuálnej či hereckej stránke (okrem M. Grace, tá mi pripadala, strašne neprirodzená) má film celkom bavil. Film nevystraší, ani nemôže, nieje robený pre dospelých, ale pre teenagerov. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Po příšerné jedničce a příjemné starosvětské dvojce jde o pomyslný střed. Má to pár silných okamžiků, ale jako celek to působí hrozně vynuceně. A nejvíc zamrzí ten NEVYUŽITÝ potenciál (to je ostatně problém všech Conjuring filmů, když nejsou od Wana), kdy ožijou všechny ty hrůzystrašné a zlem posedlé exponáty ze sklepa Warrenových, ale jinak neudělají lautr nic. Takový Carpenter v nejlepších letech by je nechal plenit město, Dauberman je nedostane ani ze sklepa. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Gary Dauberman zřejmě nepatřil ve škole k těm nejinteligentnějším, takže nad scénářem musí divák opravdu přimhouřit všechny své oči a ještě je zakrýt všem, kteří snímek sledují s ním. Horko těžko si vybavuji, ve kterém jiném hororu jsem viděl tak násilný a nesmyslný úvod do děje, ve kterém se postavy chovají jako ještě větší čuráci, než voliči SPD. K hororovému žánru obecně trošku patří, že jsou jednotlivé postavy idioti dělající zcela iracionální rozhodnutí, které jsou v naprostém rozporu se zdravým rozumem a logikou, ale v tomto filmu to bohužel tvůrci posunuli ještě o stupínek dál. Pokud taky dokážete uspat svůj mozek, tak se vám před očima objeví několik postaviček z minulých hororů a několik málo předvídatelných lekaček. K tomu si přidejte žalostné a krajně nesympatické trio hlavních hrdinek, z nichž o herecké nadání zavadila snad jen ta nejmladší z nich. Úplná ztráta času a průser to není, nicméně už dlouho jsem neviděl horor, který by tak žalostně postrádal jakoukoli autorskou invenci a postavil děj výhradně na vykrádání sebe sama a ultra retardovaných postavách. Vůbec se mi nechce věřit, že ten stejný pán má na svědomí slušný druhý díl. Slabé dva kusy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Samurajské brnění, které se nachází ve Warrenově okultním muzeu, je založeno na démonickém válečníkovi Oni z japonské mytologie. (KGBelik)
  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno