Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (252)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo zná filmy s Marlonem Wayansem, tak bude i u Padesáti odstínech černé jako doma. Opět se v měře vrchovaté servíruje mnoho (někdy více, někdy méně) zdařilých fórků, které drží vaší pozornost. Obsazení není vůbec špatné a celková délka filmu jen podtrhuje fakt, že se u této ptákoviny nebudete nudit. Kdo čeká inteligentní humor, tak běžte o dům dál. Tady se doporučuje vypnout mozek a užít si trochu erotické zábavy, která vás sice nedostane do kolen, ale určitě vás na těch 85 minut pobaví. ()

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Parodovať Päťdesiat odtieňov sivej je podobná hlúposť, ako natočiť porno pre škôlkárov. Stupidita ako vyšitá. Za tie debilné kecy hercov som sa sám cítil trápne. Celé kino sa smialo na hlúpych nadávkach, ja som neveriacky krútil hlavou. Jeden plus by som však na filme našiel - Tento rok môžem od teraz ísť do kina s pocitom, že horšie ako toto ,,dielo,, nemôže byť nič. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když natočíte parodii na svým způsobem kulturní odpad a dopadnete snad ještě hůře. Ač milovník parodií (ovšem těch kvalitních, tak jako to uměla legendární trojka ZAZ), nikdy jsem humoru bratří Wayansů nepřišel úplně na chuť. Navíc mi přijde, že rok od roku víc a víc padají suchým záchodem směrem dolů. Tohle opravdu nebylo kdovíjaké povyraženíčko.....laciné, nevtipné.....ano víme, parodujete 50 odstínů šedi, ale co dál? Pokus o gag každou desátou vteřinu...úspěšnost 1 ku 200. Mám tady výzvu pro filmaře všech ras, velikostí i náboženství: Kdo nabídne Marlonu Wayansovy nějakou roly, která není založená na vypouštění tělesných plynů?....myslím si, že už dávno nestal čas jít dál. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dost věrné originálu, i když některé scény byla přeházené a jinak zpracované, aby to tvůrcům sedělo. Je to poměrně vtipné, i když se použilo jen pár témat a ty se omílali dokola (černoši, vše okolo sexu), nechybí i pár opravdu absurdních scén a hlavního hrdinu "obdařili" předčasnou ejakulací, kterou má asi díky traumatu v dospívání a nejspíš souvisí s hudebním kroužkem :-D. Závěr autoři udělali, takže pokračování nebude třeba, což je v tomto případě lepší a nakonec to není vůbec špatný závěr. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama