Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Paródie a celkovo komédie s Marlonom mám strašne rád, vždy sa na tom dobre zasmejem a preto je tento film pre mňa v celku sklamanie.Samoúčelná blbina, bez nejakej logiky.Jasné je to paródia ale napr. Pár nenormálnych aktivit je sto krát lepšie.Vtipné scény tu sú, zasmial som sa ale bohužiaľ väčšinu je nudná a niekedy aj trápna.Škoda podľa mňa sa to dalo urobiť lepšie čistý priemer. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Puštění této černé komedie byl absolutní omyl.. Dalším omylem byl jeho vznik.. Padesát odstínů Christiana Greye je totiž parodie už sama o sobě - jak chcete parodovat parodii tak, aby měla hlavu a patu? Pro diváky, kteří mají rádi trapný humor založený na zesměšňování černochů, žen, blondýn, otylých lidí a tak nějak vůbec všeho.. Prostě pro fandy "Scary Movie".. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že Sivá bola pre ženy a Čierna mala byť pre mužov, no je to len polovičná pravda. Čierna totiž nie je pre nikoho, Marlon Wayans tie paródie skrátka nevie a aj tu trestuhodne zabíja všetok potenciál. Poznáte to tak, že sa vám za chodu ženú hlavou vtipnejšie situácie ako tie, ktoré bežia pred vami. Vlastne tu vyšiel tradične až jeden fór a to odkaz na Whiplash, zvyšok sa rovná trapasu, nude, zasraným slipom a zas tým černošským kecom - vážne sa v Amerike iné nerieši ? ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo zná filmy s Marlonem Wayansem, tak bude i u Padesáti odstínech černé jako doma. Opět se v měře vrchovaté servíruje mnoho (někdy více, někdy méně) zdařilých fórků, které drží vaší pozornost. Obsazení není vůbec špatné a celková délka filmu jen podtrhuje fakt, že se u této ptákoviny nebudete nudit. Kdo čeká inteligentní humor, tak běžte o dům dál. Tady se doporučuje vypnout mozek a užít si trochu erotické zábavy, která vás sice nedostane do kolen, ale určitě vás na těch 85 minut pobaví. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama