Reklama

Reklama

Unforgettable

  • USA Unforgettable (více)
Trailer 2

Dramatický thriller sleduje Tessu Connoverovou (Katherine Heigl), která se jen těžko vyrovnává s koncem svého manželství poté, co se její bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastně zasnoubí s Julií Banksovou (Rosario Dawson). Nejen že Julii přivede do domu, v němž s Tessou kdysi žili, ale i do života jejich dcerky Lily. Julia, která se snaží přivyknout nové roli manželky a nevlastní matky, věří, že potkala muže svých snů, muže, který jí pomůže udělat tlustou čáru za její ponurou minulostí. Tessina chorobná žárlivost však brzy překročí všechny meze a nezastaví se před ničím, dokud se z Juliina snu nestane naprostá noční můra. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu a třičtvrtě! než se něco začalo dít! Nebo jestli si réža myslel, že to všechno před tím byla gradace atmosféry, tak nechť se réža vzpamatuje z toho heroinovýho opojení, protože to bylo strašný hovno! Héglová to všechno zvládla s jedním výrazem ve gsichtě, a když náhodou změnila miminku,tak se jí pohly akorát koutky kolem držky a vůbec to bylo takový, jak to lidově říct...no na hovno! Nechat si kytky, který někdo pošle, aby se to muselo vysvětlovat? Si děláte prdel ne!? To a mnohem víc v téhle kolosální 3,14čovině! ()

GeorginaAnne 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl mám ráda, je skvělá herečka a ještě k tomu krásná ale vůbec bych do ní neřekla, že dokáže zahrát takovou mrchu. Zvládla to ovšem skvěle a i když jsem soucítila s Julií, díky Tesse (Katherine) jsem si zamilovala i ji. Není to sice úplně nejlepší Thriller či Drama ale je to dobrý průměr, jsem spokojená :-) ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný filmový thriller s malou dávkou atmosféry, veľmi predvídateľný a plný slabých hereckých výkonov, ktoré ho skutočne posúvajú hlboko hlboko dole. Najmä Katherine Heigl je tu maximálne zlá a v prvej scénke, kde ju uvidíme z nej nebudeme mať dobrý pocit. Je to proste od pohľadu šialená ženská. Rosario Dawson je podľa mňa skvelá. Snaží sa tomu dať maximum, čo môže a celkovo to možno trošku funguje, no potom sú tu aj divné nasilu scénky ako napríklad strihy medzi toaletami a Tessou, čo chatuje na facebooku a pritom dostáva orgazmy. Nechápem. Záver je plný klišé a vôbec celý film je plný klišé a pôsobí viac TV kvality, ne ako reálny film z kina. Neodporúčam vidieť. Nemôžem povedať, že by som nevidel horšie thrillery od tohto, ale o moc lepším ho to nerobí. Nemyslím si, že by som ho zakopal pod zem, ako niektorí kritici, ktorých kanály na youtube sledujem, no určite to nebude niečo, k čomu sa vrátim, alebo by som odporúčam vidieť komukoľvek z vás. Hodnotenie: C- ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z obsazení jsem byl docela na film natěšený, protože i Rosario i Katherine jsou krásné ženy. Ale zrovna Rosario tady moc své herecké schopnosti neukazuje a mám pocit, že je to ona, kdo film hodně shazuje. Samozřejmě až po scénáři, který sám o sobě nemá čím překvapit a jede si v klasických nudných kolejích. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Katherine se po všech těch sladkých single buchtách, které nikdo nechce dopracovala k mokrému snu. Bitchoidní milfce, kterou si přejete v latexu, kozačkách a s bičíkem, kterým vás bude řezat hlava nehlava. Na to, jak je film dlouhý, je buď málo akční nebo málo temný a napínavý. Katherine hodně pomáhá povaha její role, přesto jí dává lépe a přijatelněji než rozplizlá Rosario. Každopádně, možná v tom filmu hrál ještě někdo, ale kromě Katherine s Rosario si ho po odběhnutí závěrečných titulků nevybavíte. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama