Reklama

Reklama

Poslední akční hrdina

  • USA Last Action Hero (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec Danny Madigasn je velký filmový fanoušek a jeho nejoblíbenější postavou z plátna je akční hrdina Jack Slater, kterého hraje Arnold Schwarzenegger. Jednoho dne dostane od svého nejlepšího přítele, starého promítače z kina Nicka kouzelnou vstupenku na nový Slaterův film. Kouzlo začne okamžitě působit: Danny je transportován přímo do děje filmu, do Slaterova světa, kde neplatí pozemská pravidla a zákony a dobro vždy zvítězí nad zlem. Jenže jeden ze Slaterových nepřátel, padouch Benedict, ukradne Dannymu vstupenku a dostane se do skutečného světa. Tady chce zavraždit Arnolda Schwarzeneggera, aby tak konečně dostal Slatera. Slater s Dannym se musejí dostat do reálného světa za ním a pokusit se mu zabránit v jeho plánech… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (452)

juta 

všechny recenze uživatele

Arnolda v této roli jsem neviděl minimálně dvacet let a miluju to, jak se i přes tak dlouhou dobu dokážu vybavit některé scény. Nejen díky tomu jsem se u filmu po celou dobu bavil, ale jak se tak pozoruju, tak takový druh filmu, kde někdo vklouzne nějakým způsobem na druhou stranu plátna, mě hrozně baví, a díky tomu jakoby vymizí určité nedokonalosti, které bych jinak možná kritizoval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $50,016,394Tržby Celosvetovo $137,298,489║ Perfektný úlet na akčné filmy, nikdy nepochopím prečo je tak tento film opovrhovaný, po celý čas sa jedná a zbesilú jazdu plnú akčných "parodovaných" vychytáviek, spomienok na mnohé filmové postavy, a to všetko zabalené vo výbornej réžii Johna McTiernana. Arnold sa do takejto úlohy hodí ako niekto iný a je vidieť že si ju užíva, brať tento film vážne môže len klasický filmový konzument čo nemá vôbec pojem o filmových žánroch a už podľa názvu musí byť jasné o čo išlo tvorcom. Tento film je u mňa zárukou výsostnej zábavy na účet sebaparodovania, skvelý počin a pocta akčným filmom:)) nech žije Arnold Budweisser!!! /90%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S přibývajícím počtem repríz se stupňuje můj respekt k tomuto neprávem odsouzenému kousku. Kdybych měl zhodnotit kdo z akčních dinosaurů si ze sebe udělal větší prdel, jestli Jean- Claude v JCVD anebo Arnold v Last Action Hero, tak by byl výsledek jasný. Arnold to tady rozpálil na plné pecky. Skvělá hudba, bezedné zásobníky a padouchové nemají šanci. Oproti tomu zřejmý kontrast, když se naši hrdinové objeví v realitě. Ruce bolí, rány krvácejí a zloduchů si nikdo nevšímá. Navíc si Arnold dost nemilosrdně utahuje i sám ze sebe. PS: Stallone v roli Terminátora je vskutku zajímavá představa. 70% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dosť podivný guláš o jednom splnenom chlapčenskom sne. No uznajte, kedby váš obľubený filmový hrdina vystúpil s plátna a vy by ste boli jeho najlepśí priteľia a sprevádzali o dnešnou dobou. Nápad výborný. Film priemer, pričom je to viac komédia, čo jak McTiernanovi tak Schwarcovi moc nejde. Ale aobsahuje pár podarenúch scén. Pri plagáte z Terminárora 2, kde bol na obrázku Stallone som vážne nemohol. Silné, tri. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejelpších parodií na akční filmy,kterou jsem,kdy viděl. Výborný nápad obsadit do hlavní role ikonu všech akčních filmů parodující sama sebe. Klišé za klišé,pěkný holky,postavy ze známých filmů v těch nejmenších rolí,absurdity. "To je animovanej kocour""má službu."Haló animovanej kocour."Vždyť říkám,že má dneska službu do prkýnka." Zkuste si říct. Terminátor 2-Den zůčtování. Sylvester Stallone. Taky to nezní špatně. To by pak bral jeho role. Comanado. Sylvester Stallone. Predátor. Sylvester Stallone. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (42)

  • Poslední akční hrdina je první film ve zvukovém systému SDDS (Sony Dynamic Digital Sound). (Ai.ma)

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama