Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Poslechl jsem kolegu z práce a podíval se na film, který mi doporučil. Natěšený jsem si připravil chipsy a cinzáno. Asi po 30 minutách jsem spal... Film jsem si tedy pustil druhý den a naivně jsem doufal, že když má film na CSFD hodnocení 60%, musím přece vydržet do konce. To nemůže být přece sračka! BYLA... do konce jsem vydržel, ale s utrpením. Jakási pohádka, kde se plíží babizna s efekty blikajících světel a tmavých stínů. Nulové napětí a totální blbost. film, kde se babizna snaží chytit puberťačku. A Vy si jen pokládáte otázku, proč s tím dělá takové cavyky? Tak negra chytne za minutu a tu krávu chytá 95 minut? 10% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|72%| Asi bych měl dát lepší 3*, ale já si nemohl pomoct, natočeno to bylo kvalitně. Divím se, že se tohle nedostalo do kin, zasloužilo by si to. Třeba takový horůrek Zhasni a zemřeš – ten mi moc nesedl a nebavil (jen 2* jsem dal) a přesto se dostal do kin. No, nevadí. V podstatě souhlasím se vším, co napsal uživatel Bloody. Postavy jsou zde zajímavé – spojené s funkčním příběhem, takže tyto dva aspekty mě bavili víc než hororové náznaky, krev, napínavost atd. Jsem rád, že z tohoto nevznikla překombinovaná splácanina, kde jde jen o lekačky, krev, brutalitu apod. Tempo to má pozvolnější, což nevadí. Občas tu máme nějakou tu zajímavou scénu, např.: Žena, která si podřízne hrdlo, krvácející noha apod. Finále má zajímavou (ne nějak šokující, ale přesto funkční) pointu. Takže, akorát by to chtělo trochu obohatit scénář – ne to nějak přehnat, ale jisté vylepšení by tomu neuškodilo. Přesto jsem dost spokojen. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Snímek Don't Knock Twice sice ostříleného fanouška hororu pravděpodobně příliš nenadchne, ale dvojitým zaklepáním si přinejmenším získá jeho pozornost na celých 95 minut. Oceňuji, že se režisér C. W. James rozhodl pro kariérní posun a pustil se na tenký led královského filmového žánru. Nicméně má před sebou ještě pořádný kus práce. Nelze mu upřít snaha, avšak jakožto zdejší hororový expert postrádám v jeho režii mnohem více citu. Atmosféra musí na diváka dýchnout. V případě Don't Knock Twice naopak přetrvává dojem jakési těžkopádnosti, která je zjevná zvláště u nefungujících lekaček. Výsledkem je tak až přehnaně přátelský horor, který bych bez obav doporučil i pro rodinnou projekci. Potěšil mě však odkaz na slovanský folklor, jehož studiem se dlouhodobě zabývám, a tak i přes lehce zmatečný twist mírně nadhodnotím a udělím snímku slabší tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britové nemají vždy dobré horory, ale u snímku „Don't Knock Twice“ jsem měl poct, že se jim podařilo najet na velmi dobrou strunu, a to i přesto, že se na první pohled jedná spíše o snímek levnější. Vůbec mu to nevadí, má dobrou atmosféru a dovede vás přimět, abyste se při jeho sledování alespoň trochu ošívali. To rozhodně považuji za něco, co od dobrého hororu očekávám. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na Don't Knock Twice je na první pohled znát, že moc velký rozpočet neměl. Avšak i přes tento fakt film nabízí skvěle vybudovanou atmosféru, kterou obohacuje několik skutečně velkolepých hororových scén. Je tedy velká škoda, že se film zhruba od poloviny začne potýkat s poněkud schizofrenním střihem a postavami, které absolutně postrádají jakýkoliv pud sebezáchovy a chovají se jako šílenci. Ale ve světle výše zmíněných atributů tyto detaily snímku s čistým svědomím odpustíte, jelikož v rámci žánru se jedná o povedený kus hororového řemesla. Skvělá práce! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama