Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

O Jitce ani Santovi jsem před pořadem neslyšela a na obrazovce s nimi mám trochu problém, přijde mi, že na obrazovku nepatří a ač mají zkušenosti ze zahraničí i z ČR jsou to mimoni. Poslední série s Pohlreichem byla o ničem, tak jsem se těšila na změnu. Tohle cílí na city, přes dojemné příběhy se dostaneme k jídlu a jeho kvalitě, a to mě neba. ()

Reklama

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno... začněme tedy hezky od začátku - už podle TV ukázek jsem tušil, že to bude hrůza - ženská vypadající jak Štiková (zcela nesympatická) a její synáček - všeználek. Přesto jsem se řídil heslem - nesuď knihu podle obalu. Opět jsem byl zrazen. Když vešel do restaurace Zdenda, vytkl jim miliardu věcí, vleze do kuchyně a jdou se hýbat věci. Toto duo z toho dělá rodinnou show o ničem. Neupírám, že vařit bude frajer umět na úrovni, ale opravdu jsme nuceni poslouchat 10 minut kydů o potencionálu lokality? Ani se nedivím, že majitel restaurace měl arogantnější hlas. Dyť on pro to dělal první - poslední a stejně mu to zdůrazní, a dělají z něj idiota, jako by o tom nevěděl, a že to údajně nedělá (mezi řádky). Být tim majitelem, tak se toho frajera zeptam, jestli je blbej, nebo navedenej. Za mě soudím, že obojí. Fakt mě ten díl nasral a usínal jsem u toho... Šanci tomu ještě dám, ale pochybuji, že se něco změní na mém hodnocení. Je takřka sebevražda dělat "pokračování" a doufat, že změna v týmu nebude divákům vadit. Už jen můžeme čekat, kdy se uplácá Primácká "Restaurant Justice league" z Babici, Boučka, Mareše, Ládi Hrušky a šéfovat by jim mohla Pawlovská. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si někdo na té Primě mohl myslet, že tohle bude dobrý nápad? Na první díl jsem se podíval ze zvědavosti a celé to na mě působilo jako špatná parodie na původní Ano, šéfe. Ten formát může samozřejmě fungovat i bez Pohlreicha, ale to by musela být novým šéfem (šéfovou) nějaká charismatická, zajímavá a zábavná osobnost. Všechny tyto atributy Jitka Pagana a její synáček postrádají. Zásadním problémem je také to, že nedošlo k žádné výraznější obměně formátu. Hudba při znělce je stejná, průběh návštěvy "šéfů" je víceméně stejný ("Máme tady třetí den u Černého kohoutka"), uděluje se stejná nálepka jako dřív, jen s tím rozdílem, že místo Pohlreicha jsou tam dva nesympatické ksichty. Jediným rozdílem je to, že naši přechytralí "šéfové" sami nevaří, zvou si svého kuchaře, který vaří místo nich. To, že se v této nové verzi více soustředí na servis a ostatní věci, jsou jen hezké řeči. I když byla za Pohlreicha jádrem pořadu kuchyně, šéf se věnoval i ostatním aspektům restauračního provozu - mnohokrát pendloval i servírky (jak se mají tvářit, jak nabízet víno atd.) a radil ohledně interiéru. Takže tento pořad nic nového nepřináší. Kdyby třeba udělali českou verzi show "Hotel Hell", mohlo by to fungovat. Tedy s jinými moderátory. Ale dělat to samé, jen mnohonásobně hůře, to je prostě mizérie. Sledování dalších dílů nehrozí. Hodně bych se divil, kdyby to Prima po těch 6 dílech nezařízla. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama