Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si někdo na té Primě mohl myslet, že tohle bude dobrý nápad? Na první díl jsem se podíval ze zvědavosti a celé to na mě působilo jako špatná parodie na původní Ano, šéfe. Ten formát může samozřejmě fungovat i bez Pohlreicha, ale to by musela být novým šéfem (šéfovou) nějaká charismatická, zajímavá a zábavná osobnost. Všechny tyto atributy Jitka Pagana a její synáček postrádají. Zásadním problémem je také to, že nedošlo k žádné výraznější obměně formátu. Hudba při znělce je stejná, průběh návštěvy "šéfů" je víceméně stejný ("Máme tady třetí den u Černého kohoutka"), uděluje se stejná nálepka jako dřív, jen s tím rozdílem, že místo Pohlreicha jsou tam dva nesympatické ksichty. Jediným rozdílem je to, že naši přechytralí "šéfové" sami nevaří, zvou si svého kuchaře, který vaří místo nich. To, že se v této nové verzi více soustředí na servis a ostatní věci, jsou jen hezké řeči. I když byla za Pohlreicha jádrem pořadu kuchyně, šéf se věnoval i ostatním aspektům restauračního provozu - mnohokrát pendloval i servírky (jak se mají tvářit, jak nabízet víno atd.) a radil ohledně interiéru. Takže tento pořad nic nového nepřináší. Kdyby třeba udělali českou verzi show "Hotel Hell", mohlo by to fungovat. Tedy s jinými moderátory. Ale dělat to samé, jen mnohonásobně hůře, to je prostě mizérie. Sledování dalších dílů nehrozí. Hodně bych se divil, kdyby to Prima po těch 6 dílech nezařízla. ()

Reklama

Gulde 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Neskutečná tragédie. Dva herci (nic jiného než herci), kteří za každou cenu uboze kritizují naprosto vše. Téžce z toho čouhají předpřipravený konverzace, fakt směšné. To už to skutečně mohu jít dělat i já se svým neexistujícím gastrovzděláním. TV Prima má skvělou vlastnost vzít něco, co je dobré a totálně to vyždímat a vytvořit z toho odpad. Ani ten první díl jsem nedokoukal, stačilo mi prvních 5 minut a vypínal jsem. Po shlédnutí částí několika dalších dílů: Naštěstí se kvalita už zvedla, ale na Pohlreicha prostě charismatem a stylem vedení show nemají. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama