Obsahy(1)
Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)
(více)Recenze (137)
Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()
Smutná ukázka toho, jak tragický konec může vzít pořad, který prostě nechtějí tvůrci ukončit. Po mnohých řadách se Zdeněk Pohlreich nechal slyšet, že už s tímto končí, že na to nemá žaludek, nicméně se nechal přemluvit k dalším návratům. Jenže ve chvíli, kdy už toho opravdu nechal, se TV Prima radši pokusila vzkřísit mrtvolu, než aby takto úspěšný a oblíbený pořad důstojně nechala odpočívat v pokoji. Zkraje chvíli trvalo, než jsem si Pohlreicha oblíbila, ale pak mi nezbylo než obdivovat jeho schopnosti jak v oblasti gastromie, tak provozu, reklamy... zcela prosté logické uvažování, které ale nemá každý. Navíc má smysl pro humor, má jistý svůj styl, a v neposlední řadě je velice lidský - toho, kdo to potřebuje povzbudí, toho kdo by zasloužil nakopat do řitě, pomyslně nakopne. Je to prostě veliká osobnost a tu opravdu nedokáží nahradit dvě komické (nikoli zábavné) figurky, které mají rádoby zkušenosti z "velkého světa". Proč je to Santó a ne nějaký Honza nebo Kuba? Proč jsou to nesympatičtí lidé, naprosto neznámí a neznalí? Hnus. Milá TV Primo, laskavě uznej, že z Ano, šéfe není nutné dělat nekonečný seriál a vyrob něco nového, pokud možno dobrého. Ale to bychom jako diváci asi chtěli moc.. ()
Mno... začněme tedy hezky od začátku - už podle TV ukázek jsem tušil, že to bude hrůza - ženská vypadající jak Štiková (zcela nesympatická) a její synáček - všeználek. Přesto jsem se řídil heslem - nesuď knihu podle obalu. Opět jsem byl zrazen. Když vešel do restaurace Zdenda, vytkl jim miliardu věcí, vleze do kuchyně a jdou se hýbat věci. Toto duo z toho dělá rodinnou show o ničem. Neupírám, že vařit bude frajer umět na úrovni, ale opravdu jsme nuceni poslouchat 10 minut kydů o potencionálu lokality? Ani se nedivím, že majitel restaurace měl arogantnější hlas. Dyť on pro to dělal první - poslední a stejně mu to zdůrazní, a dělají z něj idiota, jako by o tom nevěděl, a že to údajně nedělá (mezi řádky). Být tim majitelem, tak se toho frajera zeptam, jestli je blbej, nebo navedenej. Za mě soudím, že obojí. Fakt mě ten díl nasral a usínal jsem u toho... Šanci tomu ještě dám, ale pochybuji, že se něco změní na mém hodnocení. Je takřka sebevražda dělat "pokračování" a doufat, že změna v týmu nebude divákům vadit. Už jen můžeme čekat, kdy se uplácá Primácká "Restaurant Justice league" z Babici, Boučka, Mareše, Ládi Hrušky a šéfovat by jim mohla Pawlovská. ()
1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()
Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama