Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3* ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se bohužel výměna hlavního protagonisty vůbec nevyplatila, nové dvojici zoufale chybí tolik potřebné charisma, které má jejich předchůdce na rozdávání, čímž jednotlivé epizody ztrácí na poutavosti, rovněž na humoru a jednoznačně mi nesedl ani lehce pozměněný koncept. Dodnes si pamatuju, jak moc jsem byl z Ano, šéfová! zklamaný a mé pocity se dodnes nezměnily. Tím samozřejmě netvrdím, že by Jitka nebo Santo nebyli profíci, to nikoliv. Jejich úspěšná restaurace Sempre Pagana dokazuje, že v businessu mají obrovské zkušenosti, jenom je tak nějak moc neumí předat a hlavně podat zábavnou formou. Zkrátka Zdeněk Pohlreich nastavil laťku sakra vysoko, kterou se Jitce ani Santovi nepodařilo překonat, ba dokonce se jí ani trochu dotknout. 2/10. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama