Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když budete mít mega velkou a ultra kvalitní plazmu, která jednoho dne z nějakého důvodu odejde a poté nebudete mít jinou možnost, než koupit menší televizi s o dost levnějšími parametry, nic moc dobrého z toho nevyplyne. Koukat se na to dá, barevný je to taky, ale smutek převládá, neb je jasné, že předchozí kvalita je absolutně nenahraditelná. ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3* ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama