Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Řemeslně zdařilý příběh ze světa vraždících panenek postrádá, jak tomu je bohužel u řady současných hororů zvykem, napětí a strašidelnou atmosféru. Ty se dostaví až v samotném závěru, což je škoda. Chybí rovněž mystično, které je spojeno s prvním dílem, a tak většina děsu je nahrazena levnými lekačkami. Rovněž samotný Han Solo, tedy Chucky, neoplývá vtipnými hláškami a sarkasmem, jak tomu je v předchozích filmech, a navíc nepůsobí vůbec strašidelně. Ať se snaží udělat sebehrůznější grimasu, vyjde mu nakonec jen komický škleb. Vše tak zachraňují rudé ďábelské oči. Zamrzí i průměrné gore. Ano, dojde na skalpování, jenže očekávaný masakr kotoučovou pilou v přímém přenosu je okleštěn na minimum, a tak ho do kapsy strčí i ukázky z Texaského masakru motorovou pilou 2, kterýžto omladina sleduje a jenž Chuckyho inspiruje. Protože jsem ale čekal větší ptákovinu, dám hezké 3*. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla paráda, jo Chuckyho hlava tady vypadá jako kdyby ji někdo rozsedl a pak ji zase dal dohromady, ale jinak je to super kámoš. Co je na filmu, ale nejvíc super, sou dětský herci, nejsou to třicetiletí herci, co dělají že je jim patnáct a tváří se u toho nesmírně vážně. Ne, ne, tahle parta ala Stranger Things je fakt super, výborně hláškují, je mezi nimi skvělá chemie a sou i chytrý, celou věc o kolo Chuckyho se snaží v tichosti a rozumně vyřešit. A tenhle film bych přirovnal k druhé Dětské hře, i tady sou hlášky, odlehčená atmosféra a celé se to nebere úplně vážně, tohle filmu hodně prospívá než temná a zlověstná atmosféra. Některé mordy sou sice mimo kameru, ale výsledek je hodně kvalitní a mordy celkově sou dost kvalitně udělaný, sou nápaditý, dostatek krve a i nějaké to gore. Finále je promarňěná šance, na pořádný teror, ale záchrana mamky je docela slušný napínák. Film dobře utíká a nikdy se zbytečně nezdržuje, takže nenudí a nemá hluchá místa, plus Mark Hamill je naprosto perfektní, další forma Jokera, tentokrát v panence. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu ako moderne sa remake Detskej hry tvári, budí dojem, akoby bol nakrútený pred tridsiatimi rokmi. Je tu veľa dobrých nápadov, no nič z toho nie je dotiahnuté do konca. Sci-fi motív prekvapivo funguje, no Chucky stráca svoj démonický charakter a nie je ani posunutý do melancholickej roviny Frankensteinovho monštra (čo výrazne obmedzuje priestor Markovi Hamillovi). Náčrt postáv je fajn, ale v konečnom dôsledku je ich charakteristika dekádu za súčasnými trendmi. Čierny humor je tiež OK, ale opäť akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či z toho chcú mať seriózny horor, čiernu komédiu, či dobrodružnú Amblinovku s deťmi v hlavnej role. A vraždenie vie byť aj inovatívne, no vrážd je tu málo a potenciál "internet of things" nie je ani zďaleka využitý. V neposlednom rade film viac menej nijako nepracuje s dedičstvom siedmych dielov predošlej ságy. Proste ako v nejakom 80s filme, kde je všetko narýchlo pozliepané, veď divákom to bude jedno... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tak to bylo milé překvapení. V kině to bylo skvělý a mě to moc bavilo :) Rozdíly v tomhle remaku jsou že se tady žádnej vrah nepřevtělí do panenky, ale že je špatně naprogramovaná na místo toho aby si s dětma hrála, tak bude vraždit lidi. Panenka se vlastně jmenuje Buddi, ale Andy mu začne říkat Chucky. Tady pro změnu Chuckyho dabuje Mark Hamill a zní skvěle, aby né když je to jeden z nejlepších hlasů kreslenýho Jokera. No a vzhled Chuckyho je už úplně jinej a horší, to byl divnej ksicht. Dobrá volba pro roli Andyho - Gabriel Bateman mě byl sympatickej. O rok později jsem ho viděl v kině ve filmu Vyšinutý. Jaká postava mě tam fakt srala, byl přítel Andyho matky - Shane (David Lewis). To byl neskutečnej zmrd. Moc jsem si přál aby ho Chucky už zabil a pak se mi to splnilo a jeho smrt byla dobře udělaná :D Takový zmrdi si nezaslouží tak hezký ženy a ještě ženatý, sráč skurvenej, dobře mu tak. Pamatuju jak jsem v kině na něj řval sprostě a pak radostí že chcípnul, jsem záviděl takovýmu zmrdovi že má tak pěknou ženskou a já nic :D Přede mnou seděl jeden kluk se svojí holkou a pak měl na mě nějaký kecy že je to ruší :D Já na ně ať si hledí svýho :D Myslím že jsem ten den v kině byl trochu nalitej :D Proto jsem to tak prožíval :D Gore dobrý, krve neni málo, kamera a střih taky, herecký výkony v pohodě. Líbil se mi i The Buddi Song co nazpíval Mark Hamill a soundtrack byl výbornej. Remake se povedl. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hororová série o vraždící panence Chucky čítala již 7 dílů, když se tvůrci rozhodli o úplný restart. Děj se převedl do současnosti, takže Chucky umí ovládat veškerou elektroniku. Sympatický pokus, nicméně jsem postrádal více hororové atmosféry. Těch dětských postav bylo na můj vkus zkrátka až moc. Za mikrofonem se vyřádil Mark Hamill a určitě obstál. 50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V jednom okamžiku je aktivováno policejní auto s hračkami a říká: „Mrtví nebo živí, jdete se mnou.“ Je to zřejmý odkaz na film Robocop (1987), který také vydal Orion Pictures. (Lajty)
  • Titulnú skladbu k filmu "The Buddi Song" zložil skladateľ soundtracku Bear McCreary a naspieval ju sám Mark Hamill, ktorý Chuckyho nadaboval. (tXtX)

Reklama

Reklama