Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná vánoční pohoda v čele se Santou, který zásadně nedělá "hohoho" a i přes velkou spotřebu vánočních sušenek zůstává fit. Jistě, že zde najdete hromadu svátečních klišé, ale to děcko ve mě jásalo. Efekty byly povedené (moc se mi líbil způsob doručování dárků) a Kurt Russell jako cool Santa ("Nick")válel. Hlavně ve vězení :) ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi Vánoční kronika připadala nevynalézavá snad ve všech ohledech. A že bych přitom od filmu s takovou tématikou a ještě s očividným zaměřením na děti čekal, že autoři trochu povolí uzdu své fantazie. Kurt Russell si roli Santy sice očividně užívá, ale to je asi jediný důvod, proč bych toto vánoční rádoby dobrodružství někomu doporučil. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

The Christmas Chronicles je překvapivě zábavnou rodinnou podívanou do času vánočního, která stojí na skvělém Kurtu Russellovi coby "cool" Santovi. Pokud hledáte něco trochu jiného a oddechovějšího na předvánoční večery, pak dál hledat nemusíte. I přes slabší triky a nepříliš originální příběhovou stránku je tenhle kousek dostatečně zábavný na to, abyste mu jeho neduhy rádi odpustili. Pro někoho možná i nová vánoční klasika. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Je to hodně pro děcka, hodně takové rodinné, místy už příliš sladké a dojemné, ale to asi u takového vánočního filmu musí být, takže docela dobry. Santa je takový akční, žádný obtloustlý nemotorný děda. Docela mi tam vadila ta holčička co pořád musela běhat s kamerou, aby měla o Santovi důkaz. Mimochodem dárky ale Santa rozděloval pouze po USA. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZDÁ SE, ŽE JSI MĚL PERNOU NOC.“… „BYLA TROCHU RUŠNĚJŠÍ NEŽ OBVYKLE. MLUVIL JSEM HODNĚ ANGLICKY…“ …“ SLYŠELA JSEM! MLUVÍ O TOM CELÁ VESNICE. NĚCO O HONIČCE S POLICIÍ A ÚTĚKU Z VĚZENÍ…“ … „VÍŠ, ŽE SKŘÍTCI PŘEHÁNĚJÍ…“ /// Pro mě (za mě) určitě nejlepší Netflixáckej celovečerák! (Možná proto, že jsou zase tady ty Vánoce...) Sice na začátku, ti dva parchanti, co jsou málem zodpovědní za kolaps letošních vánoc, neslibujou žádný extra tetle mechtle. Ale nakonec je to celkem vtipný (Russel), pohádkový, ale i jakože ze současnosti (takže angažovaný…). Pohodová vánoční jízda pro všechny co věřej, že Santa je. A jestli Santa je… tak to musí bejt Kurt Russell! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti votravujou, že chcou vidět při práci Santu. 2.) Jednou, zrovínka to bylo takhle o Vánocích… jsem začal(a) mluvit elfsky. 3.) Thx za titule „JustMeeKatie “. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)
  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama