Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film jde hrozně napůl cesty. Má řadu originálních nápadů a skvělého Santu v energickém podání Kurta Russella, ale vesměs nezajímavou režii a rozbředlé tempo, takže kdykoli příběh na delší dobu odbočí od bodrého fousáče, začíná nudit. Jako nová vánoční výplň to šlape bez problémů, ale zaděláno bylo na mnohem zábavnější jízdu, která tak často neřadí ze sympatické akční rychlosti na obyčejný rodinný neutrál. 60% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vánoční rodinné filmy já ráda, tedy vyjma Sám doma, Kronika nakonec předčila má očekávání. Má to sice divný začátek a ty děti nejsou kdoví jak sympatické, ale nakonec si to sedlo příjemně. Dost se to podobalo francouzské vánoční komedii Alaina Chabata "Vánoce a spol." z roku 2017, některé scénky třeba z basy jsou jako přes kopírák, ale kupodivu mě to nerozladilo ani v nejmenším. Sranda, která funguje. Kurt Russell mě v roli Santy výborně pobavil. Kdo se chce s rodinkou pobavit a nemá nutkavou potřebu hledat mouchy, může se do toho pustit s klidnou duší. Počítám, že pod tři nepůjde. ()

Reklama

Greny 

všechny recenze uživatele

Vánoční film, který má "standardní" začátek, ale za mě rozhodně nečekaný vývoj. Kurt jako Santa je super .. přemýšlím jestli jsem v nějakém filmu viděl Santu, který nosí těžké vojenské boty, nosí kožený plášť, výborně hraje na piáno a současně krade auto :) Za mě top hláška: "Měním svých 8 sobů za 400 koní" ;) A samozřejmě, kdybyste potkali paní Santovou, tak se většina z toho nestala :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus vianočne filmy rozhodne vie. Pod týmto je podpísaný ako producent a hlavne s toho dôvodu som sa na to pozrel. Musím sa priznať, že to s veľkej časti nebol zlý film, vianočná atmosféra nechýba a tak isto aj pekne zábery, ktoré navodia tu správnu atmosféru. Výborný je aj Kurt Russell, no škoda tých detí, ktoré trošku kazia zážitok s filmu. Prišlo mi to miestami ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či sa zamerať na dospelých alebo na deti a výsledok skončil niekde tak uprostred, ktorý trochu rozpoľuje dobrý dojem s filmu. 70% - 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo príjemné prekvapenie, na predvianočný a vianočný čas ako stvorené. Vianočný príbeh plný pohody, dobrodružstva, úsmevných situácií a samozrejme i nejakého toho morálneho poučenia. Moje dcéry sa pri pohľade na tých škriatkov celé rozplývali... Rodinný vianočný snímok, ktorý dokáže dôstojne sekundovať tým tradičným. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama