Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

Greny 

všechny recenze uživatele

Vánoční film, který má "standardní" začátek, ale za mě rozhodně nečekaný vývoj. Kurt jako Santa je super .. přemýšlím jestli jsem v nějakém filmu viděl Santu, který nosí těžké vojenské boty, nosí kožený plášť, výborně hraje na piáno a současně krade auto :) Za mě top hláška: "Měním svých 8 sobů za 400 koní" ;) A samozřejmě, kdybyste potkali paní Santovou, tak se většina z toho nestala :) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film s pravou vianocnou atmosferou,po dlhsej dobe opat nejaka rodinna fantasy komedia,ktora potesi vsetkych tych,ktori maju radi toto nadherne obdobie na konci roka,Kurt Russell bol ako Santa Claus uzasny,vyzeral ako pravy,ozajstny,fakt som sa pri sledovani vratil v mysli do detskych cias,kedy Vianoce boli pre mna to najkrajsie na svete,menej ako pat hviezdiciek nemozem dat...:-) ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Chci v 70 vypadat stejně dobře jako Goldie. Začátek byl hodně fajn a pak to malinko upadlo po tom co se Santa dostal do vězení. I tak se jedná o povedenější každoroční vánoční film. Kurt Russell je prostě frajer ať už hraje cokoliv. Neštvalo mě to jako jiné filmy a za to si to tu jednu navíc zaslouží. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená vánoční komedie pro celou rodinu, která je přece jenom spíš pro mladší publikum, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení v čele se Santou Plisskenem Russellem, pohodový atmosféře, spoustě vtipných scén, chytlavému hudebnímu číslu a animovaným elfům s násilnickými sklony určitě stojí za zhlédnutí i pro ty starší, kteří mají rádi Vánoce a americké vánoční filmy. Závěrečné cameo se dalo sice očekávat, ale i tak potěšilo. Určitě si film zařadím na seznam pro opakované zhlédnutí v průběhu dalších vánočních svatků. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná vánoční pohoda v čele se Santou, který zásadně nedělá "hohoho" a i přes velkou spotřebu vánočních sušenek zůstává fit. Jistě, že zde najdete hromadu svátečních klišé, ale to děcko ve mě jásalo. Efekty byly povedené (moc se mi líbil způsob doručování dárků) a Kurt Russell jako cool Santa ("Nick")válel. Hlavně ve vězení :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama