Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak se Leoš konečně dočkal vlastní poněkud bulvární show. 1) Po rozpačitém začátku se 39letý Leoš Mareš docela pěkně zajíždí. Uvidíme, jaký bude stý díl, pokud bude. 2) Nechápu, proč Mareš a ostatní hosté do mikrofonu tak křičí. Je to nepříjemné na poslech a na laika, jako jsem já, to působí jako nezvládnutá zvukařská práce. 3) Psáno po zhlédnutí deseti dílů. ()

paddy35 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak na arogantního a trapného Mareše se fakt dívat nedá. Jeden z nejhorších pořadů současnosti. Někdy jsem měl pocit, že diváci se smějou, protože jim za to studio zaplatilo. A fakt nevím co je horší, jestli Marešova snaha o humor nebo divné a hodně nepovedené vstupy Hezuckého. Tohle je děsná slátanina i na tak pozdní show. ()

Reklama

journeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční late night formáty mám hodně rád, bohužel se v případě ŠLeMu jedná o jejich prachsprostou vykrádačku, která může bejt zábavná jenom pro podprůměrnýho diváka, kterej nemá kapacity na to, aby se v době internetu podíval na původní - a mnohem zábavnější - vzory současnoati jako Conan O'Brien, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Craig Fergusson nebo Graham Norton. Tohle se nepovedlo. Za totáče se k nám zahraniční písnička dostala tak, že se na ni našrouboval českej text a pro masy to bylo žrádlo. Potřebujeme to i v téhle době, navíc bez stopových prvků originality? Po třech dílech, u kterých jsem navzdory zvědavosti, jestli se to nezlepší, pokaždé usnul, za mě odpovídá moje hodnocení. ()

AngryPotato 

všechny recenze uživatele

Není to bůhvi jaký zázrak, ale show je postavená především na Leošovi a ten svojí úlohu plní nadprůměrně. Měl jsem možnost být na natáčení a styl se mi líbil. Myslím, že když bude Patrik Hezucký více rejpavý a hosté se víc odvážou, může to být ještě dost zábavná podívaná. Určitě tomuto projektu držím palce :) ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tak velké očekávání a musím říct že jsem docela zklamán, ještě určitě nezatracuji, ale opravdu jsem čekal více. V rádiu jim to šlape bezvadně, oba vystupují všude možně, ale zde se mi zdál začátek takový rozpačitý, až nervózní aby vše klaplo a vše se lidem líbilo a to byla možná ta chyba. Uvidíme co bude dál, bude záležet i na pozvaných hostech... Takže zatím průměr 3* a 45% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama